Facebook Pixel ΑΕΚ: Γι’ αυτό έδιωξε Μιλόγεβιτς ο Μελισσανίδης - Οι τέσσερις λόγοι του διαζυγίου - Τα πρώτα ονόματα για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-08 22:34:00

Γι’ αυτό έδιωξε Μιλόγεβιτς ο Μελισσανίδης- Οι τέσσερις λόγοι του διαζυγίου- Τα πρώτα ονόματα για ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό έδιωξε Μιλόγεβιτς ο Μελισσανίδης- Οι τέσσερις λόγοι του διαζυγίου- Τα πρώτα ονόματα για ΑΕΚ

Γιατί... έφυγε μέσα στη νύχτα και το φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης. Γιατί λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή, τι δείχνει η κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και οι... συμβουλές των συνεργατών του. Ποιος θα είναι ο διάδοχός του;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ εδώ και λίγες ώρες, καθώς από το βράδυ της Παρασκευής αποτελεί παρελθόν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση επρόκειτο για κοινή απόφαση και των δύο πλευρών, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως φεύγει με… εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μπορεί να έχουμε παρακολουθήσει μόλις πέντε αγωνιστικές στη Superleague και η Ένωση να είναι στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ωστόσο η διοίκηση έκρινε πως ο Σέρβος δεν μπορεί να ακολουθήσει το πλάνο της ομάδας και να την βοηθήσει να κυνηγήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και βλέποντας πως η ομάδα δεν αποδίδει το ποδόσφαιρο που θα έπρεπε βάσει των δυνατοτήτων, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε αντικατάσταση του Σέρβου προπονητή.

Το Sportdog.gr άλλωστε και Ευάγγελος Μίχος στα blog του, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ είχε αναλύσει γιατί θα έπρεπε οι «Κιτρινόμαυροι» να ακολουθήσουν τον δρόμο της απόλυσης, ενώ στο κείμενό του μετά τη νίκη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σχολίαζε πως «Η ΑΕΚ είναι Πόρσε με συμπεριφορά Φίατ - Ο Μαρινάκης θα έδιωχνε Μιλόγεβιτς»!

Τελικά, ο «Τίγρης» ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Μιλόγεβιτς και να στηρίξει τις μεταγραφές του. Η Ένωση το φετινό καλοκαίρι άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ, έφερε ποιοτικούς παίκτες και μέχρι τώρα, ήταν φανερό πως με τον συγκεκριμένο προπονητή δεν μπορούσαν να… συνθέσουν ένα καλό σύνολο. Η ομάδα δεν «τραβούσε» και για αυτό άκουσε κάποιους συνεργάτες του, που εδώ και μέρες του έλεγαν πως πρέπει να αλλάξουν προπονητή.

Ο Μελισσανίδης με αυτή την κίνηση δείχνει πρώτον πως πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ και δεύτερο και κυριότερο, ότι πιστεύει πως αυτή η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρξει και σωστή επιλογή όσον αφορά τον επόμενο προπονητή. Προφανώς και στον Δικέφαλο ήδη έχουν «ψάξει» την αγορά και έχουν «κυκλώσει» συγκεκριμένα ονόματα, όμως ακόμα δεν έχει κλείσει ο… εκλεκτός. Ήδη πάντως η ονοματολογία έχει φουντώσει και τα πρώτα ονόματα που κυκλοφορούν είναι αυτά των Αργύρη Γιαννίκη, Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιώργου Δώνη και Μίτσελ που πριν από λίγες ημέρες απολύθηκε από την Χετάφε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... σκάει για 10αρι ο ΠΑΟΚ - Αυτόν θα "διώξει" ο Σάμαρης από ΑΕΚ - Έλληνας της Ρόμα για ομάδα Big4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags