Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σε... αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν κρούση για φορ των 15 γκολ - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-09 16:50:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν κρούση για φορ των 15 γκολ - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα στον ΠΑΟΚ - Περιμένουν κρούση για φορ των 15 γκολ - Ρήτρα 3 εκατ. ευρώ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του παίκτη του σε ομάδα του εξωτερικού και περιμένει από αυτήν να πληρώσει την ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει τελείως δικό της.

ΠΑΟΚ: Εξαιρετική είναι η πορεία του Αντόνιο Τσόλακ στη Μάλμε, αφού ο Κροάτης επιθετικός μετράει στην σουηδική ομάδα 15 γκολ και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Οι άνθρωποι της Μάλμε είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του 28χρονου στράικερ, έχοντας σκοπό να κάνουν κίνηση στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πληρωθεί η οψιόν αγοράς που έχει μπει στο συμβόλαιο δανεισμού του Τσόλακ, ήτοι 3 εκατομμύρια ευρώ, αφού επιθυμεί να πάρει πίσω τα χρήματα που έδωσε στη Ριέκα για να τον αγοράσει.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς ποντάρουν στο γεγονός πως η Μάλμε έχει περισσότερη οικονομική άνεση τώρα που παίζει στο Champions League, ωστόσο το θέμα της είναι το συμβόλαιο του Τσόλακ.

Τα συμβόλαια στην ομάδα είναι των 200, 250 χιλιάδων ευρώ και του Κροάτη φτάνει τις 450.000 ετησίως. Αρα αν η Μάλμε τα βρει με τον παίκτη, δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει το μπάι άουτ στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags