Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκ! Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την υπόλοιπη σεζόν λόγω παράνομου στοιχήματος
| 2021-10-09 22:50:00

Σοκ! Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την υπόλοιπη σεζόν λόγω παράνομου στοιχήματος

Sportdog Team
Σοκ! Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την υπόλοιπη σεζόν λόγω παράνομου στοιχήματος

Δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για την υπόλοιπη ποδοσφαιρική σεζόν, παίκτης που μετά από έρευνα αποδείχθηκε πως στοιχημάτισε σε αγώνες πρωταθλήματος που μετέχει, κάτι που φυσικά είναι παράνομο.

Φελίπε Ερνάντες: Χωρίς τον Αμερικανοκολομβιανό θα συνεχίσει την προσπάθειά του το Κάνσας για το υπόλοιπο 2021, μιας και ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τους κανόνες του πρωταθλήματος για παράνομο στοιχηματισμό ποντάροντας μάλιστα δύο φορές σε αγώνα του MLS.

Τα πράγματα ξεκίνησαν στις 5 Ιουλίου, όταν έγινε γνωστό πως ο 23χρονος έχει προβλήματα με τον τζόγο και ανησυχεί για την ασφάλειά του, μιας και έχει χρέη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν πόνταρε σε αναμετρήσεις του Κάνσας, όπως επίσης δεν έχει αποδειχθεί να είχε πληροφορίες για τους αγώνες που έπαιξε.

"Η ανακοίνωση της λίγκας ανέφερε χαρακτηριστικά πώς: "Ο Ερνάντεζ ασχολήθηκε με εκτεταμένα και παράνομα αθλητικά στοιχήματα, ενώ ήταν μέλος του Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος σε δύο παιχνίδια του MLS, κατά παράβαση των κανόνων της Λίγκας. Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το γεγονός ότι είχε εμπιστευτικές πληροφορίες".

"Τους τελευταίους μήνες μπόρεσα να επανεκτιμήσω, να αναλάβω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και να λάβω την κατάλληλη φροντίδα για κάτι που με έχει επηρεάσει πολύ", έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Φελίπε Ερνάντεζ, ενώ την 1η Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ασκήσει αίτημα για να αγωνιστεί ξανά στο MLS, κάτι που θα εξεταστεί από την Επιτροπή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags