Facebook Pixel Νίκος Τσουμάνης: Η τελευταία συνέντευξη του Νίκου Τσουμάνη: Τι είχε πει για Καρυπίδη, Μάντζιο και το Άρης-ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-10 12:18:00

Η τελευταία συνέντευξη του Νίκου Τσουμάνη: Τι είχε πει για Καρυπίδη, Μάντζιο και το Άρης-ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Η τελευταία συνέντευξη του Νίκου Τσουμάνη: Τι είχε πει για Καρυπίδη, Μάντζιο και το Άρης-ΠΑΟΚ

Δεν έβγαινε πολύ συχνά στα media, αλλά όταν το έκανε έκανε αίσθηση... Ο Νίκος Τσουμάνης, ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής που την περασμένη Τρίτη βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με τις αρχές να αποδίδουν το θάνατο σε αυτοκτονία, ήταν ένα παιδί «έξω καρδιά» που μιλούσε όπως αισθανόταν.

Νίκος Τσουμάνης: Ενδεικτική η τελευταία του συνέντευξη στο Metropolis 95,5 στις 10 Δεκεμβρίου του 2020, στον Γιώργο Μπούζο και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Είχε αναφερθεί στο Άρης-ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη μεγάλη του θέληση να το παρακολουθήσει από κοντά (υποστήριζε φανατικά τον Άρη), τονίζοντας μάλιστα ότι είπε στον Καρυπίδη να του δώσει πρόσκληση, αλλιώς θα έχανε! 

Για την ιστορία, πάντως, ο Αρης επικράτησε με 1-0 σε εκείνη την αναμέτρηση. Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Τσουμάνη.

Η συνέντευξη:

Για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Ταρζάν τους θέλω μεθαύριο. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης υπερτερεί σε πολλούς τομείς, έχει ποιοτικούς παίκτες και ένα σύνολο ορκισμένο για νίκη. Αρνούνται να χάσουν τα παιδιά και όλα προχωρούν να πάρουμε μια νίκη».

Για Μάντζιο και Γκαρσία: «Ο Μάντζιος είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ξέρει να δουλεύει και θα τα πάει πολύ καλά. Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Πιέζει ψηλά και να μην δικαίωμα στον αντίπαλο να κλέψει την μπάλα. Δουλεύει και τα στημένα. Είναι ευφυής. Ένας ολοκληρωμένος προπονητής».

Για το αν θα ήθελε να είναι στο γήπεδο: «Πριν από μερικά λεπτά πήρα τηλέφωνο από τον Καρυπίδη να με βάλει στο γήπεδο. Του είπα αν δεν με βάλεις θα χάσεις. Γιατί πέρυσι ήμουν στο 4-2 και έφερα γούρι. Μου είπε δύσκολα καθώς επιτρέπονται μόνο 10 άτομα λόγω των περιορισμών για το covid». 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags