Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τριπλή αποχώρηση στον Ολυμπιακό τον Γενάρη - "Έκαναν πίσω" για Σεμέδο - Δίνουν πάνω από 10 μύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-10 22:52:00

Τριπλή αποχώρηση στον Ολυμπιακό τον Γενάρη - "Έκαναν πίσω" για Σεμέδο - Δίνουν πάνω από 10 μύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τριπλή αποχώρηση στον Ολυμπιακό τον Γενάρη - "Έκαναν πίσω" για Σεμέδο - Δίνουν πάνω από 10 μύρια!

Ποια ομάδα... παράτησε τον Πορτογάλο, ποιον διώχνει ο Μαρτίνς. Εξελίξεις στο Λιμάνι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου. Ποιος είναι ο αμυντικός που αποχωρεί με απόφαση του προπονητή και για ποιον υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ευτύχησε να δει τον Παπέ Σισέ να μπαίνει πολύ δυνατά στη φετινή σεζόν και να γίνεται βασικός "πυλώνας" στην άμυνα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια εξέλιξη που έδωσε σημαντικές λύσεις στους Πειραιώτες, σε ένα τάιμινγκ που "έχασαν" τον Ρούμπεν Σεμέδο, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Μάλιστα είναι τόσο εντυπωσιακές οι εμφανίσεις του Σισέ, που ήδη έχει αρχίσει να αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Ένας από τους συλλόγους, που έχουν "ρίξει δίχτυα" για τον υψηλόσωμο στόπερ είναι η Τορίνο, ομάδα που ψάχνεται γενικώς να "ψωνίσει" από τον Πειραιά. Το καλοκαίρι οι Ιταλοί τσέκαραν τόσο τον Σισέ όσο και τον Σεμέδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τορίνο έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Πορτογάλου -που δεδομένα αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση χαρακτήρα- και εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Σενεγαλέζο.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και τα όσα γράφουν στην Αγγλία περί ενδιαφέροντος από Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Έβερτον και καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει... χοντρό παιχνίδι με τον Σισέ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το θέμα είναι ποια στάση θα επιλέξει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση πρότασης. Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν τον παίκτη δανεικό στη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ δεν χαμήλωσαν τις απαιτήσεις τους ούτε την περίοδο που ο 26χρονος άσος λογιζόταν ως "τελειωμένος".

Στον "αέρα" ο Μάρκοβιτς

Εκτός του Σισέ, παίζεται και ακόμα μια αποχώρηση κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, αφού αρκετή συζήτηση γίνεται για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Σέρβοι παρακολουθούν την υπόθεση, καθώς ενδέχεται να βγουν κερδισμένοι από τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα, μπορεί ο νεαρός αμυντικός να μην "βλέπει" ενδεκάδα στον Ολυμπιακό, αλλά οι μετοχές του παραμένουν ψηλά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Άλλωστε, εκτός του ότι προέρχεται από την Παρτιζάν και θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο στο ξεκίνημα της καριέρας του, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα ως δανεικός την περσινή σεζόν.

Μάλιστα η ομάδα του Βελιγραδίου έκανε την προσπάθειά της για να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, όμως δεν το κατάφερε εξαιτίας της άρνησης του Μαρτίνς, ο οποίος απαίτησε την παραμονή του Μάρκοβιτς.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε τη σεζόν ως βασικός, έκτοτε ωστόσο βλέπει τα ματς από τον πάγκο και την εξέδρα, με τους Σέρβους να... καραδοκούν στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Μάρκοβιτς τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε τζάμπα παίκτη... 30 εκατομμυρίων ο Ολυμπιακός - Έκαναν... έγκλημα - "Ντου" από κορυφαία ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags