Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος: Εθνικιστικό ντου on air - Φόρεσαν τζάκετ του UCK στον Σακίρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!
| 2021-10-11 00:10:00

Σάλος: Εθνικιστικό ντου on air - Φόρεσαν τζάκετ του UCK στον Σακίρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
 Σάλος: Εθνικιστικό ντου on air - Φόρεσαν τζάκετ του UCK στον Σακίρι - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Ο εν λόγω άντρας συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αρχές της Ελβετίας, ενώ του επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ελβετία και Βόρειο Ιρλανδία (2-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τζερντάν Σακίρι, έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό, RSI και έκανε την εμφάνισή του ένας άγνωστος άνδρας όπου φόρεσε στον έμπειρο μέσο της Λυών ένα στρατιωτικό τζάκετ του UCK, εθνικιστικού κινήματος υπέρ της προσάρτησης του Κοσόβου στην Αλβανία. 

Από την πλευρά του ο Σακίρι, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ζέγκερ, νυν έδαφος του Κοσόβου, παρά το γεγονός πως όπως είναι φυσιολογικό αιφνιδιάστηκε διαχειρίστηκε πολύ ήρεμα και ψύχραιμα την κατάσταση, με την ομοσπονδία της Ελβετίας να τον επικροτεί για αυτή του την στάση. 

Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις αρχές, ενώ μάλιστα του επιβλήθηκε και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

«Είναι απαράδεκτο άνθρωποι να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, σε αυτή την περίπτωση κατά τη διάρκεια post-game συνέντευξης ενός παίκτη, για πολιτική προπαγάνδα. Ο Τζερντάν Σακίρι απάντησε με παραδειγματικό τρόπο, έμεινε ήρεμος και δεν αντέδρασε ο άνδρας αυτός ανακρίθηκε από την αστυνομία και του επιβλήθηκε αμέσως απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία της Ελβετίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags