Facebook Pixel ΑΕΚ: Ρεπορτάζ για Γιαννίκη - Γι' αυτό τον "έκλεισε" τόσο γρήγορα η ΑΕΚ - Ποια η σίγουρη 4άδα στην επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 12:27:00

Ρεπορτάζ για Γιαννίκη - Γι' αυτό τον "έκλεισε" τόσο γρήγορα η ΑΕΚ - Ποια η σίγουρη 4άδα στην επίθεση

Sportdog Team
Ρεπορτάζ για Γιαννίκη - Γι' αυτό τον "έκλεισε" τόσο γρήγορα η ΑΕΚ - Ποια η σίγουρη 4άδα στην επίθεση

Ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στους Κιτρινόμαυρους, αλλά και την τετράδα που αναμένεται να χρησιμοποιεί στην γραμμή κρούσης.

ΑΕΚ: Τις παραμέτρους της επιλογής Γιαννίκη από την ΑΕΚ και τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε αγωνιστικό επίπεδο με την έλευσή του ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, τόνισε ότι πρώτη φορά η Ένωση μετά την αποχώρηση προπονητή, πήγε τόσο γρήγορα στον επόμενο, εξηγώντας ότι η ταχύτητα που προσελήφθη από τους Κιτρινόμαυρους αποδεικνύει εμπράκτως την πίστη που υπάρχει στις δυνατότητές του.

Εξάλλου τόνισε ότι και ο ίδιος ο Γιαννίκης -υπογράφοντας ως τη λήξη της σεζόν χωρίς να ζητήσει επιπλέον εξασφάλιση- έδειξε την αυτοπεποίθησή του.

Αναφερόμενος, δε, στις βασικές επιλογές που αναμένονται (βάσει του πλάνου του) εκτίμησε ως σίγουρη την τετράδα Άμραμπατ-Γκαρσία-Τσούμπερ-Αραούχο στην επίθεση και πιθανή την οπισθοχώρηση του Λε Ταλέκ στα στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags