Facebook Pixel ΑΕΚ: "Φοβήθηκε τις αντιδράσεις για Γιαννίκη ο Μελισσανίδης - Αλλάζει σύστημα στην ΑΕΚ - Θα έχει τρέξιμο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 16:19:00

"Φοβήθηκε τις αντιδράσεις για Γιαννίκη ο Μελισσανίδης - Αλλάζει σύστημα στην ΑΕΚ - Θα έχει τρέξιμο"

Sportdog Team
"Φοβήθηκε τις αντιδράσεις για Γιαννίκη ο Μελισσανίδης - Αλλάζει σύστημα στην ΑΕΚ - Θα έχει τρέξιμο"

Ο ρεπόρτετ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης μίλησε για την επιλογή της Ένωσης, να προσλάβει για τον πάγκο της ομάδας τον Αργύρη Γιαννίκη.

ΑΕΚ: Ο ρεπόρτετ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης μίλησε στον Οver Fm μια ημέρα μετά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη. Χαρακτηριστικά ανέφερε, πως το όνομά του είχε προταθεί πριν η «Ένωση» προχωρήσει στην πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Όταν τέθηκε το ονομά του, ήταν πολύ θετικά τα σχόλια. Η κίνηση της γρήγορης αποκτησής του σηματοδοτεί πως δείχνει εμπιστοσύνη στον 41χρονο προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως η επίλογη του Αργύρη Γιαννίκη, δεν θα προχωρούσε το καλοκαίρι. Ο λόγος έγκειται στο επικοινωνιακό κομμάτι καθώς το άκουσμα του όνοματός του, θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Στην συνέχεια ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης ανέφερε πως το έργο του προκατοχού του Γιαννίκη, Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει κριθεί. Ταυτόχρονα τόνισε πως δεν ήταν κακή επιλογή η προσλήψη του ενώ μέτρησε πολύ και το επικοινωνιακό μέρος. Το κλίμα της ανάληψης του πάγκου της «Ένωσης», από τον νεαρό σε ηλικία Γιαννίκη απεικονίζει μια γενικότερη τάση στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Χαρακτηριστικά  στην Γερμανία οι σύλλογοι στηρίζονται σε νεαρούς προπονητές. Ωστόσο μένει ένα ερώτημα. Το ερώτημα, να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές ο Αργύρης Γιαννίκης. θα αποδειχτεί στην πράξη.

Κλείνοντας ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης τόνισε και τα χαρακτηριστικά απο τα οποία διακατέχεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά έκανε λόγο για το στοιχείο της πειθαρχίας, το οποίο έδειξε όντας προπονητής στους Γιαννιώτες. Χαρακτηριστικό είναι πως παρουσιάσε ένα ολοκληρωμένο πλάνο προς την διοίκηση, ενός προπονητή που δουλεύει ένα μήνα. Ενώ αναφορικα με το σύστημα που καλείτα, να παρατάξει την ομάδα τέθηκαν καποίες σκέψεις για το 4-4-2, αφήνοντας όμως και ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει και με τρεις αμυντικούς. Τα στοιχεία του πρεσαρισματος και του τρεξίματος είναι αυτά, τα οποία θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags