Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρίβει τα... χέρια του ο Μαρτίνς με τις εθνικές - Αυτός μπαίνει και αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-12 00:05:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μαρτίνς με τις εθνικές - Αυτός μπαίνει και αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μαρτίνς με τις εθνικές - Αυτός μπαίνει και αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό

Μπορεί να υπάρχει διακοπή αυτές τις μέρες λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου όμως ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρόλευκων έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του ώστε να εμφανίσει ακόμα μια... έκπληξη αρχής γενομένης με τον ΠΑΣ.

Γκάρι Ροντρίγκες - Ολυμπιακός: Έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο έμπειρος εξτρέμ των Ερυθρολεύκων και μάλιστα από την Τρίτη (12/10) θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με θέα της Κυριακής (17/10) έχοντας δείξει στα δύο μισάωρα που έπαιξε με τον Πράσινο Ακρωτήρι, να αποτελούν τα καλύτερα... διαβατήρια.

Ο Αφρικανός δεν μπορεί να παίξει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών, μιας και δεν έχει δηλωθεί στη λίστα, ωστόσο ο Μαρτίνς τον ετοιμάζει να πάρει μέρος στο ροτέισον, καθώς ακολουθούν τρεις αναμετρήσεις φωτιά με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο που φαίνεται είναι το γεγονός ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει καλύψει τα χαμένο έδαφος και πλέον ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα έναν πολύ ποιοτικό παίκτη διαθέσιμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags