Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Έτσι... σκάει η βόμβα Μανωλά τον Γενάρη - "Τόσα εκατομμύρια ζητάει η Νάπολι - Δεν παίζει γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-11 19:56:00

Έτσι... σκάει η βόμβα Μανωλά τον Γενάρη - "Τόσα εκατομμύρια ζητάει η Νάπολι - Δεν παίζει γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
Έτσι... σκάει η βόμβα Μανωλά τον Γενάρη - "Τόσα εκατομμύρια ζητάει η Νάπολι - Δεν παίζει γιατί..."

Το κλίμα αποχώρησης και πώς θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα" ο Έλληνας άσος. Τι γράφουν στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση που βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός και γιατί δεν είναι πλέον βασικός στους "παρτενοπέι".

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Σούπερ ανάλυση για την παρουσία τού Έλληνα άσου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στη Νάπολι, έκανε μέσω του sportdog o Γιάννης Γιαννούλας.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στα σενάρια που εμπλέκουν ξανά τον Μανωλά με τους Πειραιώτες, στο στάτους αναπληρωματικού που έχει αποκτήσει πια στη Νάπολι, αλλά και τα 10-12 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για να τον παραχωρήσει η ιταλική ομάδα.

"Κλίμα αποχώρησης για Μανωλά στη Νάπολι - Έτσι έχασε τη θέση του βασικού"

"Είναι αναπληρωματικός αυτή την περίοδο, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και πριν προκύψει το θέμα με τον Ολυμπιακό, λέγαμε ότι υπήρχε ένα κλίμα για εκείνον στην ομάδα - Ένα κλίμα προς αποχώρηση. Ο Σπαλέτι τον είχε βασικό στα τρία πρώτα παιχνίδια με Βενέτσια, Τζένοα και Γιουβέντους και έκανε φουλ 90λεπτα. Με Γιουβέντους έκανε το σοβαρό λάθος στην αρχή του αγώνα, με τον Μοράτα, και η φάση εξελίχθηκε σε γκολ. Στο επόμενο ματς, με την Ουντινέζε, ένιωσε ενόχληση στην προθέρμανση και μπήκε στη θέση του Ραχμάνι. Ήταν εξαιρετικός ο Ραχμάνι, έβαλε και γκολ, και έκτοτε είναι βασικός", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Γ. Γιαννούλας.

Μπορεί να ξαναπάρει θέση στην 11άδα;

"Ο Ραχμάνι πηγαίνει καταπληκτικά, έχει βάλει δύο γκολ και έχει πάρει θέση βασικού στην ομάδα. Στο επόμενο παιχνίδι από την Ουντινέζε, ο Ραχμάνι ήταν βασικός, ένιωσε ενοχλήσεις και μπήκε ο Μανωλάς. Αλλά στα επόμενα παιχνίδια, με Κάλιαρι και Φιορεντίνα, ήταν ξανά βασικός ο Ραχμάνι".

"10-12 εκατ. ευρώ για Μανωλά - Αμφιβάλλω αν τα δίνει ο Ολυμπιακός - Μόνο δανεικός με οψιόν τον Γενάρη"

Θεωρείς ότι θα φύγει από τη Νάπολι - Η κουβέντα έχει φουντώσει εδώ και μήνες. Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η ιταλική ομάδα;

"Πιστεύω ότι με ένα 10άρι, 12άρι εκατ. ευρώ θα τον δώσει η Νάπολι, αυτό αντιλαμβάνομαι με όσα συμβαίνουν στη Νάπολι τελευταία. Αλλά αμφιβάλλω αν θέλει να τα δώσει ο Ολυμπιακός αυτά τα λεφτά για έναν παίκτη στην ηλικία του Μανωλά, που θα έρθει για να μείνει και όχι για να πωληθεί στο μέλλον"

Το βλέπεις να προχωράει τον Γενάρη;

"Μόνο με κάποια οψιόν, δανεισμό και οψιόν για το καλοκαίρι, και μόνο αν βρει παίκτη για να τον αντικαταστήσει. Γιατί ναι μεν δεν τον υπολογίζει τώρα για την 11άδα, αλλά δεν μπορεί να αφήσει αυτόν παίκτη, έστω και με το στάτους του αναπληρωματικού πια, αν δεν βρει μια ακόμα λύση. Δεν θα μείνει με τρεις στόπερ η Νάπολι για να έρθει στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς".

"Δίκαια δεν παίζει βασικός στη Νάπολι - 11αδάτος με Σωκράτη στον Ολυμπιακό"

Σε ποια κατάσταση είναι φέτος;

"Θεωρώ ότι δίκαια δεν παίζει βασικός. Υπήρξε και η συγκυρία, με το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, είχε και το πρόβλημα με την Ουντινέζε, και έμεινε στον πάγκο".

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό, αν έρθει, θα είναι για βασικός με τον Σωκράτη.

"Φυσικά και είναι για βασικός στον Ολυμπιακό, αρκεί να επιβεβαιώσει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά την αξία τού Μανωλά την γνωρίζουμε, δεν θα την μάθουμε τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βασικός ο Μαντί στη Γιουνάιτεντ; - Τρελά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Ζόρικη η Λίβερπουλ για Σισέ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags