Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Tρομερή στιγμή στο ματς της Ελλάδας - Να γιατί θα πετύχει η Εθνική - Σπουδαία αντίδραση στην ήττα (Vid)
| 2021-10-12 23:33:00

Tρομερή στιγμή στο ματς της Ελλάδας- Να γιατί θα πετύχει η Εθνική-Σπουδαία αντίδραση στην ήττα (Vid)

Sportdog Team
Tρομερή στιγμή στο ματς της Ελλάδας- Να γιατί θα πετύχει η Εθνική-Σπουδαία αντίδραση στην ήττα (Vid)

Ελάχιστοι πρόσεξαν τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σουηδία. Μπορεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχασε, όμως στο γήπεδο φάνηκαν πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε για το μέλλον. Απίθανος Τσιμίκας στα δύσκολα!

Η Ελλάδα στάθηκε εξαιρετικά για περίπου 50 λεπτά στη Σουηδία, όχι απλά κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, αλλά παρά τις απουσίες της ήλεγχε σε μεγάλο βαθμό τον ρυθμό του αγώνα, όμως δύο λάθη την οδήγησαν στην ήττα και πιθανότατα στον αποκλεισμό.

Η Ελλάδα πάντως απέδειξε πως έχει μέλλον, όχι μόνο λόγω της καλής εικόνας της στο πρώτο κυρίως ημίχρονο και πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αλλά και για τα όσα έδειξαν οι παίκτες του Τζον Φαν’τ Σχιπ στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν άριστοι τακτικά, ακολούθησαν τις οδηγίες του και βραχυκύκλωσαν μία εξαιρετική ομάδα. Δύο λάθη όμως έφεραν δύο γκολ και μας… πλήγωσαν.

Οι καλές ομάδες όμως και κυρίως οι ομάδες που έχουν μέλλον μπροστά τους, φαίνονται στα δύσκολα. Και αυτή η Εθνική έχει παιδιά που παίζουν στο κορυφαίο επίπεδο, μακριά από την… αρρώστια της Superleague και παιδιά που ξέρουν πως ένα λάθος δεν πρέπει να «τελειώνει» έναν παίκτη.

Δείτε ξανά για παράδειγμα την κορυφαία στιγμή του αγώνα με τη Σουηδία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το ανόητο πέναλτι του Μαυροπάνου, από το οποίο γίνεται το 1-0 και ουσιαστικά… τελειώνει το ματς, ο Τσιμίκας φεύγει «σφαίρα» στον συμπαίκτη του που είναι αμίλητος, απογητευμένος και έτοιμος να ξαπλώσει στο χορτάρι και προσπαθεί να τον συνεφέρει. Είναι μία τρομερή στιγμή, που ευτυχώς έπιασε η κάμερα και στην οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα το τρομερό κλίμα που υπάρχει πλέον στην ομάδα.

Η Εθνική εκτός από πλούσιο ταλέντο, έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και μοιάζει να είναι… οικογένεια. Και οι οικογένειες σε στηρίζουν στα δύσκολα.

Δείτε τι έκανε ο Τσιμίκας στο 1.30’’:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags