Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΑΕΚ: Βόμβα από Αχιλλέα Μπέο στο πρωτάθλημα - Τι ετοιμάζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Βόλο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 15:37:00

Βόμβα από Αχιλλέα Μπέο στο πρωτάθλημα - Τι ετοιμάζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Βόλο

Sportdog Team
Βόμβα από Αχιλλέα Μπέο στο πρωτάθλημα - Τι ετοιμάζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Βόλο

Κίνυδνος για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην επανασπορά των αγωνιστικών χώρων και στη συνεργασία με τη Νίκη Βόλου αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του  ΣΠΟΡ fm Μαγνησίας.

Ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε πως η επανασπορά ήταν προγραμματισμένη από το καλοκαίρι και αυτό δεν θα επηρεάσει τη χρήση του γηπέδου από τη Νίκη Βόλου που έχει δηλώσει ως έδρα της το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πλέον το παιχνίδι του Βόλου με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου για το θέμα του Πανθεσσαλικού:

«Η ΠΑΕ Βόλος πλήρωσε 14.500€ για την επανασπορά. Τέσσερις μέρες δούλευαν στο Πανθεσσαλικό δέκα άτομα. Συν αυτά δίνει και 1.500€ ενοίκιο στον Δήμο.Πρώτα έχεις αγωνιστικούς χώρους, γήπεδα, σέβεσαι την ιστορία της ομάδας σου και μετά κοιτάζεις για παίκτες»

– Θα υπάρξει πρόβλημα χρήσης του γηπέδου του Πανθεσσαλικού από τη Νίκη Βόλου;

«Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Όταν οι γεωπόνοι ανάψουν το πράσινο φως θα μπούμε τόσο εμείς, όσο και η Νίκη. Ακόμη κι εμείς αν δεν είναι έτοιμο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο. Βγαίνανε και 50 αληταράδες και κάνανε δηλώσεις αντί να μας δώσουν και συγχαρητήρια.

Το γήπεδο πρέπει να μείνει κλειστό για τουλάχιστον 22 μέρες κι αυτές ήταν οι μοναδικές διαθέσιμες μέρες. Ο προγραμματισμός είχε γίνει δύο μήνες πριν δεν γίνονται την τελευταία στιγμή. Μετά τις 21 Οκτωβρίου, εφόσον κρίνουν οι γεωπόνοι ότι τα γήπεδα είναι έτοιμα θα το ξαναχρησιμοποιήσουμε.

Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη Βόλου. Αυτό αναφέρει και η συμφωνία. Η Νίκη θα το χρησιμοποιεί για αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

– Αν συμπέσουν παιχνίδια των δύο ομάδων;

«Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Θα μπορούσαν να βάλουν κλειδάριθμο. Αν δεν τα ξέρουν αυτά, δεν ευθυνόμαστε εμείς.

Η Νίκη έχει έδρα το Πανθεσσαλικό. Μην ψάχνετε να βρείτε άλλα. Έτυχε ο αγώνας Κυπέλλου αυτή την περίοδο και μακάρι να περάσει και στον επόμενο γύρο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags