Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Προκαλεί πανικό στην Ευρώπη ο Τζόλης - Δημοσίευμα... βόμβα τον συνδέει με Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 16:58:00

Προκαλεί πανικό στην Ευρώπη ο Τζόλης - Δημοσίευμα... βόμβα τον συνδέει με Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Προκαλεί πανικό στην Ευρώπη ο Τζόλης - Δημοσίευμα... βόμβα τον συνδέει με Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Η παρουσία του νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή της Νόριτς στην Αγγλία έχει προκαλέσει... ντελίριο στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και μάλιστα είναι στα ραντάρ και των Καταλανών.

Χρήστος Τζόλης: Στην λίστα της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι είναι ο νεαρός Έλληνας επιθετικός, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sport, καθώς σύμφωνα με όσα γράφουν οι Καταλανοί, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου πρέπει να βασιστούν σε ταλέντα τύπου Εμρέ Ντεμίρ.

Ο Τούρκος βρέθηκε στην Βαρκελώνη με τους Μπλαουγκράνα να πληρώνουν 2 εκατομμύρια στην Καϊσέρισπορ και τον έδεσε με συμβόλαιο μέχρι το 2027, έχοντας ρήτρα 400 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που βάζει στο... κάδρο και τον ποδοσφαιριστή της Νόριτς.

Οι Καταλανοί αναφέρουν συγκεκριμένα πως: "ο Χρήστος Τζόλης έκανε ποιοτικό άλμα το καλοκαίρι στην Premier League για να ενσωματωθεί στη Νόριτς έχοντας δυνατότητα να παίξει και στις δύο πτέρυγες", ενώ παράλληλα τονίζουν πως "αρχίζει να κάνει... όνομα στη διεθνή σκηνή και οι μελλοντικές προτάσεις δεν θα λείψουν".

Άλλωστε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ενικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, από τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάνει δηλώσεις αναφέροντας πως ο Χρήστος Τζόλης ήταν υπόψιν της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags