Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τετ α τετ Μαρτίνς στου Ρέντη με ξένο άσο - Αλλαγές στον Ολυμπιακό - Πήγε Εθνική και... έχασε τη θέση του!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 18:28:00

Τετ α τετ Μαρτίνς με ξένο άσο - Αλλαγές στον Ολυμπιακό - Πήγε Εθνική και... έχασε τη θέση του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τετ α τετ Μαρτίνς με ξένο άσο - Αλλαγές στον Ολυμπιακό - Πήγε Εθνική και... έχασε τη θέση του!

ΠοιονΈλληνα άσος αφήνει πάγκο και η μεγάλη ανατροπή στο Λιμάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τους Πειραιώτες για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα θα πρέπει να παρουσιάσει την πιο δυνατή ενδεκάδα του. Ποιος φαίνεται να μένει εκτός πλάνων και ποιος τα... έφερε όλα τούμπα.

Ολυμπιακός: Ένας από τους παίκτες αποκαλύψεις στις τελευταίες αναμετρήσεις των Ερυθρολεύκων είναι ο σίγουρα ο Κέβιν Λαλά. Ο Γάλλος αμυντικός είχε φτάσει στον Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 500.000 ευρώ από την Στρασμπούργκ, όμως στις μόλις εφτά εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν δεν είχε καταφέρει να πείσει κανέναν στου Ρέντη για την αξία του.

Αποτέλεσμα ήταν η φετινή χρονιά να ξεκινήσει με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι η βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ο Ανδρούτσος είχε καταφέρει να δείξει αρκετά καλά στοιχεία παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η φυσική του θέση, ενώ ο ερχομός του Καρμπόβνικ από την Μπράιτον, σαν δανεικός, τον τοποθετούσε ακόμα πιο πίσω στην ιεραρχία.

Ο Λαλά, σίγουρα ένιωσε ακόμα πιο… άβολα, στον Πειραιά όταν μετά τα μέτρια φιλικά που είχε κάνει, αλλά και την παρουσία του στην προετοιμασία, άκουγε το όνομά του να εμπλέκεται αρκετά έντονα σε πιθανή παραχώρησή του σε άλλη ομάδα κάτι που τον έκανε να πεισμώσει, θέλοντας να δείξει πως η κατάσταση είναι διαφορετική. Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, με τον Μαρτίνς να καταφέρνει να του ανεβάσει την ψυχολογία, κάτι που φάνηκε αρχικά στις προπονήσεις δείχνοντας ότι είναι διαφορετικός διεκδικώντας χρόνο.

Στη συνέχεια ο Γάλλος άρχισε να δείχνει απελευθερωμένος, μην θυμίζοντας σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που είχε έρθει στην χώρα μας κάτι που φάνηκε τόσο με την Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Μέχρι στιγμής ο Λαλά έχει τις ίδιες συμμετοχές που είχε την περασμένη σεζόν, ενώ η παρουσία του τον τελευταίο καιρό έχει κάνει τον ποδοσφαιριστή να έχει προσπεράσει τόσο τον Καρμπίβνικ, όσο και τον Ανδρούτσο στο μυαλό του Μαρτίνς για αυτόν που θα παίζει βασικός και πλέον όλα είναι στα… πόδια του Γάλλου ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να κρατήσει την θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για… μπαμ ΠΑΟΚ με πρώην παικταρά του Ολυμπιακού - "Σε τρομερή κατάσταση"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags