Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έφερε παικταρά ο Γιώργος Σαββίδης - Deal εκατομμυρίων - Μεγάλη... μεταγραφή για γιο της Χατζηβασιλείου
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 14:28:00

Έφερε παικταρά ο Γιώργος Σαββίδης - Deal εκατομμυρίων - Μεγάλη μεταγραφή για γιο της Χατζηβασιλείου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έφερε παικταρά ο Γιώργος Σαββίδης - Deal εκατομμυρίων - Μεγάλη μεταγραφή για γιο της Χατζηβασιλείου

Γιατί δεν... μιλάει με Ραζβάν Λουτσέσκου και η διαφωνία με Ιβάν Σαββίδη. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για τον παίκτη που κάνει τρομερή σεζόν εντός και εκτός Ελλάδας. Πώς και πότε τον έφερε ο γιος του μεγαλομετόχου και τι συμβαίνει με το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ.
 

ΠΑΟΚ: Τι τελευταίες ημέρες υπάρχει μια φρενίτιδα στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου με αφορμή τον Σφιντέρσκι, που πηγαίνει εξαιρετικά στα παιχνίδια της Πολωνίας, καθώς ο υψηλόσωμος φορ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Με αφορμή αυτό θυμηθήκαμε μια αστοχία που υπάρχει στο ρεπορτάζ, αστοχία που εμφανίζεται ακόμα και σήμερα, παρότι ο κατά λάθος πρωταγωνιστής το έχει διευκρινίσει ότι δεν ισχύει: Ο Σφιντέρσκι δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη μετά από εισήγηση του Γιώργου Κωστίκου, αλλά μετά από σκάουτινγκ του Γιώργου Σαββίδη! Κι αυτό είναι κάτι που το έχει παραδεχτεί, δημόσια, ο παλαίμαχος άσος.

Επιλογή του Γιώργου Σαββίδη είναι και ο Γιαννούλης, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα και θα ξεφύγει από το θέμα που θέλουμε να αναπτύξουμε. Για αυτό αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα, είναι τι γίνεται με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Ένα τμήμα σκάουτινγκ που είναι ολιγομελές και το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω τής δυσαρμονίας που είχε υπάρξει με τις εισηγήσεις τού Λουτσέσκου για μεταγραφές.



Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ ως σκάουτερ υπάρχει ο Κώστας Μαλιούφας, ο Γιώργος Κωστίκος και ο Κώστας Λαγωνίδης. Ο τελευταίος ασχολείται με τις εντελώς νεαρές ηλικίες, τύπου 13,14,15 ετών. Στην ομάδα υπήρχε ως σκάουτερ και ο Χρήστος Άκκας, που είναι γιος της γνωστής παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου, αλλά ο Φραν Άρνεσεν που τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση από την κοινή θητεια στη Θεσσαλονίκη, τον πήρε μαζί του στη Φέγενορντ.

Αποτέλεσμα είναι να έχει μείνει η ομάδα με τους Μαλιούφα, Κωστίκο και Λαγωνίδη, αλλά χωρίς το... μάτι του Γιώργου Σαββίδη! Γιατί ο Γιώργος έχει καταθέσει διαπιστευτήρια με την έλευση του Σφιντέρσκι, τον είχε δει, είχε κάνει σκάουτινγκ και είχε στείλει τον Νίκο Σαββίδη για να τον κλείσει ένα ωραίο πρωί, πριν πάρει χαμπάρι κανείς στον Δικέφαλο.

Αλλά ο Γιώργος Σαββίδης έχει αποτραβηχτεί από την ομάδα, πια, λόγω της έλευσης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Γιατι ο γιος του Ιβάν θυμάται ακόμα τα καρφιά που είχε ρίξει ο Ρουμάνος τεχνικός πριν φύγει από τον Δικέφαλο και αυτός είναι ο λόγος που έκανε αρνητική εισήγηση το περασμένο καλοκαίρι προς τον πατέρα του για την έλευση του Λουτσέσκου - Ήθελε ο σύλλογος να συνεχίσει με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Τελικά ο Ιβάν έφερε τον Λουτσέσκου, ο Γιώργος αποτραβήχτηκε, η ομάδα έμεινε με ένα ολιγομελές τμήμα σκάουτινγκ, κι εκεί που ο Λουτσέσκου είχε πρόβλημα με τις κινήσεις που έκανε ο Γιώργος στην πρώτη του θητεία στην ομάδα, τώρα έχει πρόβλημα με τις κινήσεις που... δεν κάνουν οι υπόλοιποι του τμήματος σκάουτινγκ χωρίς τον Γιώργο...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ραϊόλα φέρνει εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Κονέ" με TOP ευρωπαϊκή ομάδα - Βρέθηκε... νέος Τζόλης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags