Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι το... κρυφό χαρτί του Μαρτίνς για ΠΑΣ και Άιντραχτ - Μπαίνει και αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 21:10:00

Αυτός είναι το... κρυφό χαρτί Μαρτίνς για ΠΑΣ, Άιντραχτ - Μπαίνει και αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Αυτός είναι το... κρυφό χαρτί Μαρτίνς για ΠΑΣ, Άιντραχτ - Μπαίνει και αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού

Μπορεί την φετινή σεζόν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να μην θυμίζει σε τίποτα τις περσινές του εμφανίσεις όμως ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρολεύκων πιστεύει πως τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Γιαν Εμβιλά: Πολλά ήταν τα προβλήματα μέχρι στιγμής για τον Γάλλο, καθώς τόσο οι τραυματισμοί, όσο και ο κορωνοϊός δεν τον έχουν αφήσει να δείξει το περσινό του πρόσωπο, όμως από την αρχή της εβδομάδας προπονείται χωρίς ενοχλήσεις και αναμένεται να είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα Γιάννινα την Κυριακή (17/10).

Ο έμπειρος μέσος είναι πιθανό να πάρει χρόνο στον αγώνα με τους Ηπειρώτες και η κατάσταση του Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά θα δείξουν αν ο Πορτογάλος θα τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα, με τον στόχο πάντως να είναι οι αγώνες με Άιντραχτ και ΠΑΟΚ όπου θα βρίσκεται στους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στις αναμετρίσεις.

Ο Μαρτίνς ξέρει την ποιότητα του ποδοσφαιριστή και πόσο πολύ ανεβάζει την ομάδα η παρουσία του, με τον Γάλλο να δουλεύει σκληρά την περίοδο της διακοπής με στόχο να γίνει πιο στεγνός από άποψη κιλών, κάτι που έκανε μιας και οι μετρήσεις έδειξαν στοιχεία σαν την περασμένη σεζόν.

Το μόνο που περιμένει πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο Γιαν Εμβιλά να βρει ρυθμό, να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να φτάσει στην περσινή ώστε ο Ολυμπιακός να μπορέσει να επωφεληθεί από την παρουσία του και μιας και η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αρκετά δύσκολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags