Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελεσίγραφο" για Σεμέδο - Ο Ολυμπιακός δεν είναι... λαϊκή - Σκληρά "παζάρια" και μεγάλη ανατροπή!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 21:52:00

"Τελεσίγραφο" για Σεμέδο - Ο Ολυμπιακός δεν είναι... λαϊκή - Σκληρά "παζάρια" και μεγάλη ανατροπή!

BoxtoBox
"Τελεσίγραφο" για Σεμέδο - Ο Ολυμπιακός δεν είναι... λαϊκή - Σκληρά "παζάρια" και μεγάλη ανατροπή!

Οριστική απόφαση για τον Πορτογάλο, ξεκάθαρη η διοίκηση των Πειραιωτών. Ποια η τελευταία εξέλιξη με τον έμπειρο αμυντικό, η κορυφαία ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και το... μήνυμα που στέλνουν από το Λιμάνι σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Υπάρχει περίπτωση να μείνει στο ρόστερ;

Πόρτο και Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτή η... κολόνια δεν ξέρω αν κρατάει χρόνια αλλά αρκετό καιρό σίγουρα. Το περασμένο καλοκαίρι θα είχε γίνει το deal αν δεν προέκυπταν τα γνωστά ζητήματα. Βέβαια, θα πει κανείς, θα ήταν ήδη παίκτης της Γουλβς ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού ΑΝ μπορούσε να βγάλει άδεια εργασίας για την Αγγλία. Με τα «ΑΝ» ωστόσο δεν γράφεται ιστορία και σοβαρή κουβέντα δεν γίνεται.

Αυτό που μπορούμε τώρα να συζητήσουμε σοβαρά εγώ κι εσείς είναι το εξής: κρατήστε σφιχτά στη μνήμη σας το όνομα της Πόρτο. Και κρατήστε το σφιχτά δίπλα σ'εκείνο του Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτή η ιστορία, μαθαίνω, δεν έχει τελειώσει. Οι «δράκοι» ακόμα τον... λιγουρεύονται. Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο Γενάρης θα είναι πολύ... καυτός για το συγκεκριμένο θέμα. Και, αν δεν κάνω λάθος, δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε ως εκεί για να δούμε τι θα γίνει. Ήδη έχουν αρχίσει να στέλνουν μηνύματα ενδιαφέροντος. Κάποια μηνύματα εστάλησαν πολύ πολύ πρόσφατα...

Μόνο που, βλέποντας σε τι φάση είναι η σχέση του παίκτη με την ελληνική πραγματικότητα, ελπίζουν / πιστεύουν ότι θα τον πάρουν σχεδόν τσάμπα. Θα πρέπει λοιπόν να τους πει κάποιος εγκαίρως να αλλάξουν πλευρό. Γιατί στον Ολυμπιακό είναι... βρεγμένοι με τη συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη και ως γνωστόν ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Ή θα ακούσουν το νούμερο που πρέπει, ή θα τον κρατήσουν για όσο πάει.

Είναι και θέμα γοήτρου και πρεστίζ. Ο Ολυμπιακός έχει όνομα πια στη διεθνή πιάτσα. Πουλάει καλά και ακριβά, δεν είναι... λαϊκή στις μεσημεριανές ώρες που δίνονται όλα «όσο όσο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Σιμεόνε για άσο του Ολυμπιακού - Ταξίδι... αστραπή στο Καραϊσκάκη - Τα "σκάει" η Ατλέτικο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags