Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Εμπαπέ στην Παρί - Δίνει απίστευτα λεφτά - Θα πέσουν τα... τσιμέντα
| 2021-10-14 23:44:00

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Εμπαπέ στην Παρί - Δίνει απίστευτα λεφτά - Θα πέσουν τα... τσιμέντα

Sportdog Team
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Εμπαπέ στην Παρί - Δίνει απίστευτα λεφτά - Θα πέσουν τα... τσιμέντα

Ο Γάλλος επιθετικός είναι με το ένα... πόδι στην Μαδρίτη όμως παρά την προσπάθεια παραμονής που κάνουν οι Παριζιάνοι κοιτάζουν και την επόμενη μέρα με την επιλογή που έχουν να... τρομάζει.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Η Παρί το προηγούμενο καλοκαίρι προκάλεσε ποδοσφαιρικό... σεισμό φέρνοντας στην ομάδα του Μέσι, Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Χακίμι και φαίνεται ότι αν οι Άραβες ιδιοκτήτες του συλλόγου δουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρεί είναι έτοιμοι να τινάξουν την... μπάνκα στον αέρα.

Έτσι σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα Footmercato η Παρί έχει θέσει σαν νούμερο 1 στόχο τον επιθετικό της Ντόρτμουντ και μάλιστα έχουν κάνει κάποιες προκαταρκτικές επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, μέσω του Λεονάρντο λέγοντας πως αν ο Γάλλος δεν δεχθεί τα ίδια χρήματα θα δοθούν στον Νορβηγό φορ.

Η πρόταση περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου, με ετήσιο μισθό 38 με 42 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, κάτι που θα κάνει τον Έρλινγκ Χάαλαντ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Παρί, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2022 η Ντόρτμουντ έχει ρήτρα 88 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Νορβηγού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags