Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις που βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο νεαρός παίκτης πάει για μεγάλη μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 00:05:00

Δηλώσεις που βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο νεαρός παίκτης πάει για μεγάλη μεταγραφή

Sportdog Team
Δηλώσεις που βάζουν... φωτιά στον ΠΑΟΚ - Αυτός ο νεαρός παίκτης πάει για μεγάλη μεταγραφή

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου αφού αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας έριξε και την... βόμβα λέγοντας ποιος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά πιστεύει πως θα πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

Γιάννης Γκούμας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε τόσο στην μοίρα των προπονητών την Εθνικής, όσο και για τον Γιάννη Μιχαηλίδη τονίζοντας πως θα είναι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.



"Συμφωνώ, με μία καλή απόδοση γίνονται θετικά σχόλια αλλά δεν παίρνεις τους βαθμούς. Τα αποτελέσματα κρατάνε έναν προπονητή. Στην Ελλάδα ο κόσμος ανυπομονεί και άρα πρέπει να έχεις το αποτέλεσμα.

Μην προτρέχουμε, έχουμε άλλα δύο ματς. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες αν και είναι ελάχιστες, αλλά με το ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Αν θέλετε την δική μου άποψη το πρόσημό του Φαν Σιπ είναι θετικό. Προσπαθεί να παίξει επιθετικά, άλλοτε τα καταφέρνει, άλλοτε όχι. Έχει καλά τα αποδυτήρια και οι παίκτες είναι υπέρ του. Αυτό λέει πολλά και νομίζω ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου".

Για τις αδυναμίες στις θέσεις των στόπερ: "Ο Σιόβας, ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος η αξία τους είναι δεδομένη. Παίζουν ή έπαιζαν στο εξωτερικό, από εκεί και πέρα, είναι το πόσο θέλουν να επιστρέψουν αυτοί και πόσο ο προπονητής. Για μένα πρέπει να τα βάλουν κάτω και να συζητήσουν. Πρέπει να είναι στην Εθνική γιατί όλοι οι καλοί χωράνε. Στην Εθνική κανείς δεν πρέπει να είναι δεδομένος. Το καλύτερο είναι να παίζει αυτός που είναι στην καλύτερη κατάσταση".

Για την εποχή του Ρεχάγκελ: "Ο κ. Ρεχάγκελ πριν κάνει την επιτυχία του EURO δεχόταν σφοδρή κριτική γιατί δεν καλούσε τον Ζήκο και τον Γεωργάτο. Αν περνούσε η ομάδα στο Κατάρ δεν θα μιλούσαμε τώρα για τον Φαν Σιπ, ούτε για την επιστροφή των στόπερ".

Για τους νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς που στηρίζεται τώρα η Εθνική και το παιχνίδι κόντρα στην Σουηδία: "Έχουν το ταλέντο, παίζουν σε μεγάλες ομάδες, από εκεί και πέρα οι εμπειρίες αποκτούνται με τα παιχνίδια. Η Εθνική εξέπληξε ευχάριστα με πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην Σουηδία. Δεν το περιμέναμε, είχαμε δει και το ματς με την Γεωργία που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Οι Σουηδοί παρακαλούσαν να λήξει το πρώτο ημίχρονο. Από ατυχία δεν κερδίσαμε και δεν σκοράραμε".

Για τον μικρό αριθμό Ελλήνων στο πρωτάθλημα: "Και οι ομάδες της επαρχίας ακόμη στηρίζονται σε ξένους και όχι σε Έλληνες. Η νοοτροπία ότι ο ξένος είναι καλύτερος από τον Έλληνα με στεναχωρεί".

Για την δήλωσή του ότι μετάνιωσε που δεν πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν: "Τότε δεν ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν όπως σήμερα. Είχα μία πρόταση, αλλά ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο, από την μέση και κάτω. Με το μυαλό που έχω τώρα έπρεπε να είχα πάει σε ξένη χώρα και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αλλά λειτούργησα με το συναίσθημα και έμεινα στον Παναθηναϊκό".

Για την προοπτική που έχει ο Μιχαηλίδης: "Τον Μιχαηλίδη πάντα τον πίστευα. Αριστεροπόδαρο στόπερ με τέτοια μακρινή μπαλιά δύσκολα βρίσκεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είναι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή", είπε ο Γιάννης Γκούμας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags