Facebook Pixel ΑΕΚ – Νταμιέν Λε Ταλέκ: Ανατροπή
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 12:26:00

Ανατροπή για τον... τελειωμένο! Υπόθεση πέρα από κάθε φαντασία – Τί λένε στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ανατροπή για τον... τελειωμένο! Υπόθεση πέρα από κάθε φαντασία – Τί λένε στην ΑΕΚ

Τελικά δεν ισχύει το σενάριο που κυκλοφόρησε και κάνει λόγο για κόψιμο αγαπημένου παιδιού του Μιλόγεβιτς.

ΑΕΚ – Νταμιέν Λε Ταλέκ: Αποτέλεσε καλοκαιρινή μεταγραφή με τη σφραγίδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Βλέπετε ο Νταμιέν Λε Ταλέκ είχε συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ στον Ερυθρό Αστέρα. Οπότε με την ανάληψη καθηκόντων από τον αντικαταστάτη του Σέρβου τεχνικού, Αργύρη Γιαννίκη, κυκλοφόρησε σενάριο που ανέφερε, ότι ο Γάλλος μέσος «τελειώνει» από την ΑΕΚ.

Στην Ένωση όμως έχουν διαφορετική άποψη για το θέμα. Οι κιτρινόμαυροι κάνουν λόγο για ψευδές σενάριο, πέρα από τα όρια της φαντασίας.

Υπενθύμιζεται, ότι η ΑΕΚ έχει ήδη πρόβλημα στη μεσαία γραμμή λόγω της μακράς απουσίας του Κώστα Γαλανόπουλου εξαιτίας της νέας επέμβασης που υποβλήθηκε. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η ομάδα ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο.

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ αποτέλεσε εισήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την κοινή θητεία τους στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γάλλος μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Χάβρης μαζί με τον συνομήλικο και γνωστό στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Βέροια, Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, Ελ Φαρντού Μοχάμεντ Μπεν. Οι Ακαδημίες της Ρεν όμως του έδωσαν το εισιτήριο για τη μεταγραφή του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2009. Στη Γερμανία είχε προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα πανηγύρισε και πρωτάθλημα, έχοντας 8 ματς με την πρώτη ομάδα (και 43 με τη δεύτερη). Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στη Γαλλία για τη Ναντ, ακολούθησε μία διετία (2012-2014) στην ουκρανική Γκοβέρλα, δύο ακόμα χρόνια (2014-2016) στη ρωσική Μορντόβια και πριν επαναπατριστεί το 2018 για λογαριασμό της Μοντπελιέ, αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2018 με τον Ερυθρό Αστέρα.

Εκεί συνεργάστηκε με τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε τον παίκτη στη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα του Βελιγραδίου (τον Λε Ταλέκ έφερε στον Ερυθρό Αστέρα ο προκάτοχος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, ύστερα από εισήγηση του συμπαίκτη του στη Ρωσία Μίτσελ Ντόναλντ).

Στη Μοντπελιέ ο παίκτης τις πρώτες δύο χρονιές εξυπηρετούσε τις ανάγκες της ομάδας τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Τη σεζόν που μας πέρασε όμως κατέγραψε μόνο μία εμφάνιση ως στόπερ, παρότι η γαλλική ομάδα έπαιζε με τριάδα με ηγέτη τον 42χρονο Βραζιλιάνο, Βιτορίνο Χίλτον (οι άλλοι δύο αμυντικοί ήταν 35 και 36 χρονών).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags