Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ξανά Ελλάδα ο Χιμένεθ για κορυφαία ομάδα - Τα... σκάει για Έλληνα ο Καρυπίδης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 10:05:00

Ξανά Ελλάδα ο Χιμένεθ για κορυφαία ομάδα - Τα... σκάει για Έλληνα που θέλουν οι Big 4 ο Καρυπίδης

GOALάρες by Εvaggelistis
Ξανά Ελλάδα ο Χιμένεθ για κορυφαία ομάδα - Τα... σκάει για Έλληνα που θέλουν οι Big 4 ο Καρυπίδης

Η μεγάλη έκπληξη Παράσχου για ΑΕΚ και ο "νέο Βλαχοδήμος" στον ΠΑΟ. Ποιος θα ξεκινήσει βασικός... ξαφνικά στον Ατρόμητο την Κυριακή, γιατί έμεινε εκτός αποστολής στο Τριφύλλι ο Χρηστογιώργος και η έντονη φημολογία για τον Μανόλο Χιμένεθ. Bonus η αποκάλυψη για τον Έλληνα άσο που θέλουν όλοι "μεγάλοι" και για τον οποίο ετοιμάζει κίνηση ο Άρης ενόψει Γενάρη!
 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η στήλη έχει τέσσερα θέματα, με ρεπορτάζ, παρασκήνια και μεταγραφικά. Και για Εθνική ομάδα...

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Τι κι αν δεν έχει κλείσει ακόμη καλά, καλά μήνα στο Περιστέρι, τι κι αν ήταν προηγουμένως ελεύθερος αφού στην Μακάμπι δεν υπολογιζόταν και λύθηκε η συνεργασία τους, ο πρώην διεθνής κίπερ ήρθε η ώρα να φορέσει τα γάντια του βασικού στον Ατρόμητο. Και θα το κάνει κόντρα στην ΑΕΚ αφού ο Γιώργος Παράσχος του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ουσιαστικά ο βετεράνος κόουτς το είχε προετοιμάσει/σχεδιάσει πριν από την διακοπή αφού τον συμπεριέλαβε ξαφνικά στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ. Λίγο πρίν από την έναρξη πέταξε εκτός 20άδας τον Χρήστο Μανδά  και συμπεριέλαβε τον Γιαννιώτη.  Και μετά την πρώτη παρουσία του Γιαννιώτη στον πάγκο σε μάτς, τώρα θα έρθει και η πρώτη του συμμετοχή. Εκμεταλλευόμενος πως ο βασικός κι αναντικατάστατος Πίριτς (ο Λόπεθ δεν τον άλλαζε ούτε στα φιλικά!) έλειπε μέχρι την Πέμπτη λόγω διεθνών υποχρεώσεων με την Βοσνία. Μπορεί να είναι άδικο για τον 20χρονο Μανδά (που έχει κι ανανέωση συμβολαίου το καλοκαίρι) αλλά ο κύρ Γιώργοςς είναι γνωστό σε όλους πως δύσκολα εμπιστεύεται νεαρούς. Πόσο μάλλον τερματοφύλακα… 

ΧΡΗΣΤΟΓΙΩΡΓΟΣ: Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό δεν τον είχε μέσα. Πίσω από τον Μπρινιόλι είναι οι Ξενόπουλος και ο πιτσιρικάς Χατζηγιαννάκης. Και δεν υπάρχει παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β’ για να πείς πως θα πάει εκεί. Ο «νεος Βλαχοδήμος» θυμίζω πως ήταν μέλος της Ελπίδων, την οποία… θέρισε στην Κύπρο ο κορωνοϊός. Αν και αρχικά ο Χρηστογιώργος συμπεριλαμβανόταν στους 11 διεθνείς που την γλίτωσαν και επέστρεψαν ως αρνητικοί την περασμένη Τρίτη, με πτήση της γραμμής, στην Αθήνα. Στην πορεία βέβαια προέκυψαν κι άλλα κρούσματα, βγήκαν κι άλλοι θετικοί αφού πλέον τα συνολικά (σε παίκτες και μέλη της αποστολής και στελέχη της ομάδας) ξεπέρασαν τα 20!! 

ΣΑΛΙΑΚΑΣ: Βρίσκεται πλέον σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας. Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το 2ετές του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Εχει ένα πολύ δυνατό μανατζερικό Γραφείο να τον υποστηρίξει, όπως αυτό του Πασχάλη Τουντούρη με κονέ σε πρωταθλήματα όπως το τουρκικό, το ολλανδικό, το βελγικό. Σίγουρα τον δουλεύει για ομάδες του εξωτερικού αλλά ήδη δέχεται… βολιδοσκοπήσεις κι από την Big 5. Η στήλη επιβεβαίωσε πως ο Αρης έχει πλησιάσει ήδη την πλευρά Σάλιακα αφού τον θέλει από τον Γενάρη και όχι το καλοκαίρι που τελειώνουν και τα συμβόλαια των Σούντγκρεν, Σάκιτς. Βέβαια για να φύγει τον Γενάρη ο Σάλιακας από τα Γιάννινα ο Καρυπίδης εκτός από το ο τι θα πρέπει να πείσει/ικανοποιήσει τον παίκτη χρειάζεται να δελεάσει και τον Χριστοβασίλη με κάποια… ψιλά ώστε να μην τον χάσει τσάμπα τον Ιούνιο… 

ΧΙΜΕΝΕΘ: Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει Δεκέμβριο ή Γενάρη μήνα για δουλειά στην Ελλάδα. Αυτή την φορά  όμως, όχι ως υπηρεσιακός της ΑΕΚ αλλά για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας και την θέση του Φαν Σχιπ. Ο Μανόλο έχει πολλούς υποστηρικτές εντός Πάρκου Γουδή όσο και στα πέριξ. Και ισχυρούς φίλους…εξω-Ομοσπονδιακούς, να συμπληρώσω. Εφόσον , λοιπόν, δεν ανανεώσουν τον Φαν Σιπ και πάνε σε ξένο από την ΕΠΟ, ο Ανδαλουσιανός θα είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το «χρίσμα» του εκλέκτορα στην «γαλανόλευκη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Πρίγιοβιτς στη Σούπερ Λιγκ - Ψάχτηκε μεγάλη ελληνική ομάδα - Δεν είναι ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags