Facebook Pixel ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Ο Παντελής Γρεντζελιάς υπεύθυνος έργων πέριξ του γηπέδου
| 2021-10-16 21:16:00

Εξελίξεις με ενδιαφέρον για την Αγιά Σοφιά! Ο Γρεντζελιάς υπεύθυνος έργων πέριξ του γηπέδου

Sportdog Team
Εξελίξεις με ενδιαφέρον για την Αγιά Σοφιά! Ο Γρεντζελιάς υπεύθυνος έργων πέριξ του γηπέδου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας θα έχει ρόλο για την ολοκλήρωση των έργων γύρω από την έδρα της Ένωσης.

ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποπεράτωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ΑΕΚ σύμφωνα με δηλώσεις διοικούντων της υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η Αγιά Σοφιά θα είναι έτοιμο τη σεζόν 2022-2023.

Πρόσφατα προέκυψαν οι αντιδράσεις γύρω από τη διακοπή των εργασιών της υπογειοποίησης, με την Περιφέρεια Αττικής να παρεμβαίνει και να ξεκαθαρίζει και να δεσμεύεται, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καθυστέρηση.

Σύντομα όμως αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τα συνοδά έργα πέριξ του γηπέδου. Συντονιστής των εργασιών θα είναι ο Παντελής Γρεντζελιάς.

Ο γνωστός στην περιοχή πολιτικός θα είναι υπεύθυνος των έργων που έχουν σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα νοητό “Π” που σχηματίζεται δυτικά, βόρεια και ανατολικά της Αγιάς Σοφιάς και περιλαμβάνει πεζοδρόμηση της οδού Καππαδοκίας και αναβαθμούς, πίσω από το πέταλο της νέας θύρας 21 και της εξέδρας που βρίσκεται από την πλευρά της Λεωφόρου Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ένα μέρος της οποίας έχει υπογειοποηθεί.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παλιός ηγέτης της περιοχής, την εμπειρία του οποίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Δήμος, ούτως ώστε να "τρέξουν" στην κυριολοξία τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ο Παντελής Γρεντζελιάς είναι δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Υπήρξε παλαιότερα δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας (για 12 χρόνια από το 1990 μέχρι το 2002), ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ηγήθηκε της παράταξης «Ξανά Μαζί».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags