Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα καινοτομία Γιαννίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 19:07:00

Νέα καινοτομία Γιαννίκη! Κρυφή η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Sportdog Team
Νέα καινοτομία Γιαννίκη! Κρυφή η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

ΑΕΚ: Δύο καινοτομίες ήταν το «καλώς σας βρήκα» του Αργύρη Γιαννίκη στο «καλώς ήρθες» της Ένωσης στον νέο προπονητή της.

Ο ομογενής τεχνικός αποφάσισε να μην καταλύουν οι παίκτες στο ξενοδοχείο τις παραμονές των εντός έδρας αγώνων, ενώ όπως έγινε γνωστό έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να καθορίσουν οι ίδιοι τους κανόνες πειθαρχίας εντός των αποδυτηρίων.

Αυτή ήταν μία προσπάθεια του Ελληνογερμανού να ενισχύσει τις σχέσεις με τους παίκτες! Έτσι και αλλιώς, όπως αποκάλυψε πρώην παίκτης του στο Sportdog, είναι ένας προπονητής σύγχρονος με πιο φρέσκες αντιλήψεις. Με αυτές κερδίζει ακόμα περισσότερο τους παίκτες.

Ο Γιαννίκης συνέχισε με μία τρίτη καινοτομία! Ο νέος προπονητής της Ένωσης δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, όλοι οι παίκτες της ομάδας (πλην των Κώστα Γαλανόπουλου και Γιώργου Θεοχάρη) ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει ενεργοποίηση στα Σπάτα, στις 11.00 και στη συνέχεια η ΑΕΚ θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του απογευματινού (20.30) αγώνα με τον Ατρόμητο. Οπότε σε εκείνο το χρονικό σημείο να υποθέσουμε, ότι θα υπάρξει πληροφόρηση για την αποστολή του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags