Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο κόσμος μίλησε: "Πρωτάθλημα & Κύπελλο! - Ανανέωση Αλεξανδρόπουλου ΤΩΡΑ"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 23:10:00

Ο κόσμος του ΠΑΟ μίλησε! Πρωτάθλημα & Κύπελλο - Ο καλύτερος στην Ελλάδα - Για κλάματα ο...

Sportdog Team
Ο κόσμος του ΠΑΟ μίλησε! Πρωτάθλημα & Κύπελλο - Ο καλύτερος στην Ελλάδα - Για κλάματα ο...

Τρελάθηκαν οι Παναθηναϊκοί με την εμφάνιση του Τριφυλλιού απέναντι στον Ιωνικό. Διθυραμβικά σχόλια στα ΜΚΔ.

Παναθηναϊκός: Μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη επέστρεφε φουριόζος και ξέσπασε κατά του Ιωνικού στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απολαυστικός απέναντι στους Νικαιώτες! Επικράτησε 4-1 και έδωσε στους οπαδούς του την καλύτερη γεύση σαββατόβραδου. Ο κόσμος είδε θετικά σε όλη την ομάδα και αυτό αποτυπωνεται στα σχόλια του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της πράσινης ΠΑΕ. Εκεί αποθέωσε Καρλίτος, Αλεξανδρόπουλο, Πέρεθ, Παλάσιος και αναγνώρισε τη δουλειά του Γιοβάνοβιτς.

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Ειναι 4-1 και πιεζουν σαν να ειναι ισοπαλία!!! Εχω να δω τετοια θεληση δεν νερω κ εγω από ποτέ!!! Μπραβο σε ολους, κλεινουν στοματα σιγα σιγα, μακαρι και στα εκτος το 70% της εικονας που εχουν εντος. Εκτός του Καρλιτος, ο Περεθ ηρεμη δυναμη ρε!!!!!

Μετά από πολλά χρόνια ανυπομονώ να έρθει η επόμενη εβδομάδα να ξαναδώ την ομάδα . Ανανέωση Αλεξανδρόπουλος πριν να είναι αργά .

Ζωγράφισε πάλη ο καρλιτος μπράβο ομαδάρα..

Επιτέλους δεν πονάνε τα ματάκια μας μετά από χρόνια...

Αυτή η ομάδα βγάζει υγεία και μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία!!!!

Τρομεροί στα εντός. Ας το κάνουμε αυτό όμως και στα εκτός έδρας ματς! Εκεί έχουμε θέματα μέχρι ώρας..

Αλεξανδροπουλος next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου τρομερός ο μικρός μακάρι να έχει ανάλογη συνεχεια!

Αυτός δεν είναι Καρλίτος, Καυλιτος είναι!

Πρωτάθλημα και κύπελλο Παναθηναϊκέ.....!!!Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε ποτέ....να είμαστε περήφανοι για την ομάδα του ποδοσφαίρου και να νιώθουμε ντροπή για την ομάδα μπάσκετ....Άραγε έχει καλύτερο εξτρέμ η εθνική Ελλάδας απ' τον Χατζηγιοβάνη??μακράν και με διαφορά ο μοναδικός Έλληνας που ξέρει να κάνει τριπλά και σέντρα...!!!Φιλότιμος και σκυλί του πολέμου ο Μολό αλλά ήταν έγκλημα που δεν έπαιζε ο Σάντσεζ δεξί μπακ πέρσι...!!!Πανάθα ρεεεεε....!!!

Ναι και με τον ιωνικο που παιζαμε με εκανες να γκαριζω σε καθε γκολ ρε Παναθαααα. Ετσι να σε βλέπουμε να παίζεις μπάλα να πνιγεις καθε αντίπαλο οποίος κ να ειναι. Ειναι δοξασμενο το σημα σου και η ιστορια σου. Παμε γερα συγχαρητήρια σε όλους..

Ωραία μπάλα κάτω αυτόν τον παναθηναικο θέλουμε να βλέπουμε..Απο εκεί και πέρα πρέπει η αλλαγές που κάνει η ομάδα να ξυπνήσουν χρειάζονται και αυτοί στην ομάδα..Ήταν αργό το τέμπο όταν άλλαξε η επίθεση τα τελευταία λεπτά εμείς δεν θέλουμε την ομάδα μας να σταματάει

Ελπίζω να διατηρηθεί αυτή η ομάδα (με τη διαφορά να φύγουν Μπέκ και Αγιούμπ) να μην την διαλύσουν και να ενισχύσει την άμυνα. Θα χαιρόμαστε να βλέπουμε (όπως παλιά) ωραίο και όμορφο ποδόσφαιρο.

Φανταστική η δουλειά του Γιοβανοβιτς. Φανταστικός Καρλιτος. Φανταστικός Αλεξανδροπουλος. Φανταστικός Πέρεθ. Εξαιρετικοί οι πλάγιοι αμυντικοί, οι εξτρεμ αλλά και ο Παλασιος. Όλη η ομάδα τέλεια τακτικά.

Έχει κι αρνητικά; Έχει.

Το γκολ είναι δώρο του Πουγγουρα. Είναι απογοητευτικό εκεί που στρώνει να γυρνάει σε ερασιτεχνικά λάθη. Φάση που κανένας επιθετικός δεν μπαίνει στη φάση λόγω οφσάιντ, δίνει πάσα στον εξτρεμ να σεντραρει.

Βιγια και Μαουρισιο αγγαρεία σε ένα ματς χρυσή (μπορεί και τελευταία) ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν έστω ως αλλαγές. Όλη η εμφάνιση του Βιγια για κλάματα, η ενέργεια του βραζιλιάνου να πάρει πέναλτι αντι να φτιάξει γκολ για γέλια.

Δεν γκρινιάζω καθόλου. Σημειώνω μόνο πόσο δικαιώνουν τον Ιβάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags