Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βαρβάτη" υπογραφή στο Λιμάνι - Του δίνει 1.5 εκατ. ο Μαρινάκης - Παίρνει... μόνος του το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 10:00:00

"Βαρβάτη" υπογραφή στο Λιμάνι - Του δίνει 1.5 εκατ. ο Μαρινάκης - Παίρνει... μόνος του πρωτάθλημα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βαρβάτη" υπογραφή στο Λιμάνι - Του δίνει 1.5 εκατ. ο Μαρινάκης - Παίρνει... μόνος του πρωτάθλημα!

Τρελά λεφτά για άσο με τρομερή ποιότητα και έφεση στο γκολ. Υπάρχει ήδη καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να πέσουν υπογράψεις. Υπάρχει πάντως και ανταγωνισμός!

Ολυμπιακός: Εκτός από αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο Μαροκινός είναι στον Πειραιά από το 2019 και παρά την μέτρια, μέχρι στιγμής, φετινή παρουσία του, που σε 10 εμφανίσεις έχει τρία γκολ, είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας.

Για να αντιληφθούμε την παρουσία του 34χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι σήμερα έχει παίξει 110 φορές με την ομάδα, έχοντας 58 τέρματα και 15 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως βρίσκει δίχτυα κάθε δεύτερο παιχνίδι.

Παράλληλα η βοήθεια που δίνει στους συμπαίκτες του, αλλά και ο τρόπος που λειτουργεί μέσα στα αποδυτήρια κάνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να τον θεωρεί πολύτιμο ακόμα και σε αυτή την ηλικία, ενώ για την φετινή εικόνα του σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξαν τόσο οι τραυματισμοί που έχει, όσο και η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Από την δική του πλευρά ο Ελ Αραμπί θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, μιας και απολαμβάνει την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, ενώ αμείβεται με περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Από πλευράς ανθρώπων της ΠΑΕ, παρά τη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Μαροκινού κάτι που λογικά θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο. Σίγουρα η παρουσία του ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής στην ομάδα τους κάνει απόλυτα ικανοποιημένους, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για βγάζουμε συμπεράσματα.

Πάντως ακόμα και οι ίδιοι στην ΠΑΕ γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που σίγουρα ανεβάζει και το ποσό που θα πρέπει να του δοθεί, μιας και υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τουρκικές ομάδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανησυχία στο Λιμάνι για Γιάννινα - Σάκης Αρναούτογλου: "Μπόρα πριν την σέντρα" - 4.000 οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags