Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ανησυχία στο Λιμάνι για Γιάννινα - Σάκης Αρναούτογλου: "Μπόρα πριν την σέντρα" - 4.000 οπαδοί!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 16:30:00

Ανησυχία στο Λιμάνι για Γιάννινα - Σάκης Αρναούτογλου: "Μπόρα πριν την σέντρα" - 4.000 οπαδοί!

του Γιώργου Κτενά
Ανησυχία στο Λιμάνι για Γιάννινα - Σάκης Αρναούτογλου: "Μπόρα πριν την σέντρα" - 4.000 οπαδοί!

Η πρόβλεψη για τον καιρό της Κυριακής και οι αλλαγές στο γήπεδο. Πόσο θα επηρεάσει η κακοκαιρία το παιχνίδι και τι καιρικά φαινόμενα θα έχουμε εκείνη την ώρα; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει την μετεωρολογική του πρόβλεψή στο Sportdog.gr, ενώ παίρνουμε... κλίμα και από την περιοχή λίγες ώρες πριν το ματς!

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών που ταλαιπωρούν όλη την Ελλάδα, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Και οι Ζωσιμάδες, το γήπεδο του ΠΑΣ δηλαδή, έχει ταλαιπωρήσει πολλές ομάδες (όπως φυσικά και τον ΠΑΣ!) όταν υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες. Κυρίως λόγω της παγωνιάς αλλά και όταν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις. Όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες λόγω του Μπάλλου.

"Βελτιωμένος καιρός με συννεφιά - Μπόρα πριν από τον αγώνα - 13-14 βαθμούς η θερμοκρασία"

Αρχικά επικοινωνήσαμε με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, προκειμένου να μάθουμε τον καιρό που θα υπάρχει μέχρι την έναρξη του αγώνα αλλά και τι θα συμβεί την ώρα του ματς.

"Τα Γιάννενα, μαζί με μεγάλο κομμάτι τής Ηπείρου, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την κακοκαιρία, θα είναι σε τροχιά βελτιωμένου καιρού με συννεφιά βέβαια, ενώ ίσως ρίξει κάποιες ψιχάλες κατά τόπους και κατά διαστήματα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Σ. Αρναούτογλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Την Κυριακή εκτός από μια παροδική βροχή μόνο το μεσημέρι, με τη μορφή μπόρας, από αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι αρκετά καλός. Η θερμοκρασία, μάλιστα, θα είναι πιο μαλακή με 17 βαθμούς, ενώ την ώρα του αγώνα θα είναι στους 13-14 βαθμούς με λίγη συννεφιά". 

"Την Πέμπτη ξεσκέπασαν το γήπεδο - Ξαναφτιάχτηκε το καλοκαίρι - 4.000 οπαδοί με Ολυμπιακό"

Το sportdog.gr στην προσπάθεια να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο ρεπορτάζ για το θέμα, απευθύνθηκε και στον Γιαννιώτη δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννάκη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΠΑΣ αλλά και όλα τα θέματα γύρω από το γήπεδο του "Άγιαξ". 

"Είχαν γίνει κάποιες εργασίες σποράς για τον ψυχρόφιλο σπόρο, για τον χειμώνα, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το γήπεδο ήταν και σκεπασμένο για κάποιες μέρες, την Πέμπτη το ξεσκέπασαν. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το γήπεδο γιατί δεν είχαμε δυνατές βροχές στα Γιάννινα. Ήταν συνεχόμενη ψιχάλα αυτές τις ημέρες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έχουν αλλάξει όλο τον χλοοτάπητα, όλο το αποστραγγιστικό, και το καλοκαίρι έχει ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Δεν έχει πατηθεί καλά-καλά, μόνο δύο ματς έχουν γίνει για το πρωτάθλημα. Ούτε και προπονήσεις κάνει εκεί ο ΠΑΣ. Θα είναι πολύ καλό το γήπεδο, με κόσμο όπως και εναντίον του Παναθηναϊκού και περισσότερο. Υπολογίζω γύρω στις 4.000 οπαδούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βάζει Γκάρι ο Μαρτίνς λόγω ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ - Θέλει... 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags