Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βάζει Γκάρι λόγω ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ - Θέλει... 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 12:05:00

"Βάζει Γκάρι ο Μαρτίνς λόγω ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ - Θέλει... 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Βάζει Γκάρι ο Μαρτίνς λόγω ΠΑΟΚ - Ενδιαφέρον από Λίβερπουλ - Θέλει... 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός"

Ο άνθρωπος στου Ρέντη πίσω από τον Πορτογάλο που "έφτιαξε" την ομάδα! Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος σχολιάζει στο Sportdog.gr την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, αναλύει το ρόστερ και τις αλλαγές που θα δούμε προσεχώς στην 11αδα, ενώ παρουσιάζει και τα πραγματικά δεδομένα για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν παίκτες των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν για τους Πειραιώτες έκανε, μέσω του sportdog, o Χριστόφορος Ευαγγελάτος, δημοσιογράφος με μεγάλη θητεία στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων 

Ποιος παίκτης αναμένεται να μπει άμεσα, για ποιον είναι θέμα ψυχολογίας και ποιος είναι άξιος συγχαρητηρίων στο τεχνικό τιμ, πλην του Πέδρο Μαρτίνς; 

Οι απαντήσεις στο sportdog...

"Αυτός είναι ο στόχος στην Ευρώπη - Άμεσα ο Γκάρι λόγω ΠΑΟΚ - Θέμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας του Λόπες"

"Είναι θετικός ο απολογισμός στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Πρέπει να κοιτάξουμε τι έχει καταφέρει στην Ευρώπη αρχικά, έχει δύο σημαντικές νίκες και βλέπει ακόμα και την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους 16. Πολύ σημαντικός στόχος για τον Ολυμπιακό: Άλλο να πάρεις πρόκριση και άλλο να πας απευθείας στη μεθ' επόμενη φάση. Θεωρώ ότι είναι στόχος που θα πρεπει να τον έχει πολύ ψηλά στη φάση των ομίλων η ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Χ. Ευαγγελάτος.  

Τι καινούργιο μπορούν να φέρουν Λόπες και Ροντρίγκες στην ομάδα;

"Νομίζω ότι ο Γκάρι, που δεν τον έχουμε δει να παίζει, θα δώσει ταχύτητα στα άκρα, έναν πόλο δημιουργίας από το φτερό και είναι παίκτης που οπως θυμόμαστε έχει πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να περιμένει πολλά ο Μαρτίνς. Στα συν ότι έχει εμπειρία στο πρωτάθλημα, λόγω ΠΑΟΚ, άρα θεωρώ ότι άμεσα θα τον δούμε στην 11άδα. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος που ήρθε. Για αυτό την έκανε τη μεταγραφή του ο Ολυμπιακός. Στον Λόπες από την άλλη είναι περισσότερο θέμα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για να βγάλει αυτά που γνωρίζουμε, είναι παίκτης που η Σεβίλλη έδωσε πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει. Είναι θέμα ψυχολογίας για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό".

"Δύσκολο να βρεις Μασούρα - Αυτούς έβαλε στο κόλπο ο Μαρτίνς - Για αυτό δεν πούλησε τον Καμαρά"

Με την παρουσία τού Μασούρα στην 11άδα, πάντως,  οι Πειραιώτες δείχνουν να έχουν τη λύση για τη μία από τις δύο θέσεις στους εξτρέμ.

"Είναι δύσκολο να βρεις Έλληνα παίκτη που να αλλάζει τον ρυθμό της ομάδας. Ο Μασούρας το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, είναι καλά από πλευρας δυνάμεων και εδώ θα πρέπει να σταθούμε σε αυτό: Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πάντα είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δυνάμεων και το είδαμε στην Τουρκία αυτό, που έβγαλε 10 κόντρες. Έδειξε όταν είναι ομάδα καλά δουλεμένη και νομίζω ότι μπορούμε να πούμε συγχαρητήρια στον προπονητή φυσικης κατάστασης, τον Χρήστο Μουρίκη".

Δύο λόγια για τον Μαρτίνς;

"Είναι 4η χρονιά του στην ομάδα, δουλεύει πάνω στις αρχές του, θέλει κι αυτός να περάσει όσα θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα. Αποκτήθηκαν αρκετοί παίκτες, ήταν ένα θέμα και ο κορωνοϊός που δεν βοηθησε καμία ομάδα. Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά την ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει, τι πρέπει να περάσει στους νέους. Βλέπουμε, για παράδειγμα, τον Ρέαμπτσιουκ να ανεβαίνει, βλέπουμε σιγά-σιγά τον Λαλά να δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Δείχνει ότι έχει να βάλει κι άλλους παίκτες στην εξίσωση, όπως για παράδειγμα τον Τικίνιο. Νομίζω ότι έχει βάλει στο κόλπο τους νέους παίκτες ο Μαρτίνς". 

Διαβάζουμε για Σισέ και Λίβερπουλ, διαβάζουμε για Καμαρά και Μαν. Γιουνάιτεντ. Τι μπορούμε να πούμε εδώ; 

"Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λιβερπουλ, έχει γίνει και η μεταγραφή τού Τσιμίκα στην αγγλική ομάδα, υπάρχει ένα ανοιχτό κανάλι. Να δούμε όμως πρώτα. Είναι καλό ότι ακούγονται παίκτες από το ρόστερ για μεγάλες ομάδες, τα χρήματα μάλιστα είναι καλά στην Αγγλία και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι ξέρει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον Σισέ, άλλωστε, είναι πάνω από 10 εκατ. ευρώ.  Όσον αφορά τον Καμαρά, να θυμίσω σε όλους ότι ενώ υπήρχε η άποψη ότι το καλοκαίρι θα πουληθεί, τελικά έμεινε στην ομάδα. Οι προτάσεις δεν ήταν στο επίπεδο που ήθελε ο Ολυμπιακός, γιατί ήθελε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 15 εκατ. ευρώ και δεν προχώρησε η πώλησή του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται στόπερ-έκπληξη τον Γενάρη - Αρέσει σε Μαρτίνς - Επένδυση εκατομμυρίων... λόγω Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags