Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται στόπερ-έκπληξη τον Γενάρη - Αρέσει σε Μαρτίνς - Επένδυση εκατομμυρίων... λόγω Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 19:14:00

Έρχεται στόπερ-έκπληξη τον Γενάρη - Αρέσει σε Μαρτίνς - Επένδυση εκατομμυρίων... λόγω Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έρχεται στόπερ-έκπληξη τον Γενάρη - Αρέσει σε Μαρτίνς - Επένδυση εκατομμυρίων... λόγω Βαλμπουενά!

Το νέο τεράστιο ταλέντο στο Λιμάνι και η αποχώρηση που θα φέρει ανακατατάξεις. Ποιος είναι ο παίκτης που εντυπωσιάζει στου Ρέντη, η άποψη του Πέδρο Μαρτίνς και πότε θα του δώσει χρόνο για να παίξει. Εξελίξεις στο επόμενο διάστημα και οι φήμες για μία νέα μεγάλη πώληση!

Ο Σισέ και ο Παπασταθόπουλος έχουν πάρει... σπίτι τους τη φανέλα του βασικού, αποτελώντας το βασικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού. Ο Μπα έχασε τη σταθερή θέση του στην ενδεκάδα, ο Σεμέδο ακόμα δεν έχει γυρίσει στις προπονήσεις, ο Μάρκοβιτς δεν φαίνεται να συγκαταλέγεται στα πλάνα του Μαρτίνς και ο πολύπειρος Παπαδόπουλος παραμένει πάντα στις "επάλξεις", έτοιμος να δώσει λύσεις όποτε χρειαστεί.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός, που κερδίζει συνεχώς πόντους στην εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής σε λίγο καιρό. Ο λόγος για τον νεαρό Ετιέν Κινκουέ, ο οποίος φέρεται να έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού με τα πεπραγμένα του στις προπονήσεις και στα φιλικά της β' ομάδας.

Ο 19χρονος Κινκουέ αποτελεί το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού και δεν είναι τυχαίο που επελέγη το περασμένο καλοκαίρι από το εξαιρετικά οργανωμένο δίκτυο σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι "άκρες" που διαθέτουν οι Ερυθρόλευκοι στη γαλλική αγορά έχουν συμβάλλει στην εύρεση ταλαντούχων παικτών. Σισέ, Καμαρά (Μαντί και Αγκιμπού) και Μπα προήλθαν από γαλλικές ομάδες, ενώ φυσικά  δεν πρέπει να ξεχνάμε την ύπαρξη των πρωτοκλασάτων Βαλμπουενά, Εμβιλά και Λαλά στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το εσωτερικό του Ολυμπιακού εκτιμούν ότι ο Μαρτίνς περιμένει την έναρξη της Superleague 2 ώστε να τσεκάρει τον Κινκουέ σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και σε πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αν ο Γάλλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει, το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού είναι να τον ανεβάσει στην πρώτη ομάδα και να του δώσει την ευκαιρία να "μπολιαστεί" στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτό θα συμβεί με την παρουσία του στις προπονήσεις αλλά και στις αποστολές των αγώνων, που θα τον βοηθήσει να πάρει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Η πιθανή ενεργοποίηση του νεαρού αμυντικού -εφόσον αποδειχθεί ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις- μπορεί να προσφέρει πολύ σημαντικές λύσεις στον Ολυμπιακό, ειδικά στις αρχές του νέου έτους, αφού εκείνη την περίοδο ο Σισέ αναμένεται να απουσιάσει λόγω του Κόπα Άφρικα. Αν φυσικά δεν έχει πάρει ήδη μεταγραφή μέχρι τότε, μιας και τα σενάρια περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ -και όχι μόνο- έχουν... φουντώσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελεσίγραφο" για Σεμέδο - Ο Ολυμπιακός δεν είναι... λαϊκή - Σκληρά "παζάρια" και μεγάλη ανατροπή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags