Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Βόλος: Ματσάρα στην Τούμπα και... χαρακίρι ΠΑΟΚ - Από 4-1 σε 4-4 με τον "μαγικό" Βόλο στην Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 17:57:00

Ματσάρα στην Τούμπα και... χαρακίρι ΠΑΟΚ - Από 4-1 σε 4-4 με τον "μαγικό" Βόλο - Έχασε και πέναλτι!

Sportdog Team
Ματσάρα στην Τούμπα και... χαρακίρι ΠΑΟΚ - Από 4-1 σε 4-4 με τον "μαγικό" Βόλο - Έχασε και πέναλτι!

Απίστευτος αγώνας με τον Δικέφαλο του Βορρά να προηγείται με 4-1 στο ημίχρονο και τον Βόλο να γυρίζει τον αγώνα στο τελικό 4-4.

ΠΑΟΚ – Βόλος: Απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων με τον Δικέφαλο του Βορρά να γυρνάει αρχικά τον αγώνα από το 0-1 και να προηγείται με 4-1 στο ημίχρονο, όμως ο Βόλος θα κάνει μια φοβερή ανατροπή και θα το μετατρέψει σε 4-4. Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να… κλειδώσουν την αναμέτρηση, όμως στο 4-3 ο Κλέιμαν θα αποκρούσει πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Το ματς:

Η αναμέτρηση στην Τούμπα ξεκίνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχει μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν εύκολα, μιας και οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεζαν αρκετά ψηλά. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Αμπασκάλ θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν στο 14' να ανοίξουν το σκορ παγώνοντας την Τούμπα. Ο Φεράρι θα βγάλει εκπληκτικά την ομάδα του στην αντεπίθεση, θα σεντράρει από τα αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων θα ολιγωρήσει με τον Ρομέρο, να πασάρει στον Φαν Βεέρτ που με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-1. Μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα της Μαγνησίας θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ, όταν μετά από φανταστική ενέργεια, βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, από πλάγια θέση, όμως το σουτ του θα περάσει λίγο άουτ.

Στο 20' οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία όταν ο Αουγκούστο βρήκε πολύ ωραία τον Άκπομ που καθυστέρησε και αντί να κάνει το σουτ πάσαρε προς το σημείο του πέναλτι όπου κανείς δεν βρέθηκε με τον Μπίσεσβαρ  να κάνει το σουτ και την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά θα ξεκινήσει μια απίστευτη αντεπίθεση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Αρχικά μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς ο Μιχαηλίδης θα πάρει την κεφαλιά, η μπάλα θα χτυπήσει στον Γκρίλο, θα αλλάξει πορεία και θα γίνει το 1-1. Στο 30' οι παίκτες του Λουτσέσκου θα συνδυαστούν εκπληκτικά, ο Μπίσεσβαρ θα σουτάρει, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να αποκρούει, όμως ο Βιερινία θα πάρει το… ριμπάουντ θα πασάρει παράλληλα στον Άκπομ, που σε κενή εστία θα κάνει το 2-1.

Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων θα συνεχιστεί και δύο λεπτά μετά θα καταφέρουν να κάνουν το 3-1. Ο Μπίσεβαρ θα βγει στην κόντρα, θα βγάλει την σέντρα από τα αριστερά, με τον Ζίβκοβιτς να πιάνει με την μια το σουτ από πλάγια θέση πετυχαίνοντας με αυτόν τρόπο το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ μέσα σε οχτώ λεπτά. Στο 41', μετά από νέα ωραία ενέργεια του Σουριναμέζου μέσου των γηπεδούχων και σέντρα, ο Άκπομ θα πάρει την κεφαλιά, όμως ο Κλέιμαν θα αποκρούσει με τα πόδια. Ένα λεπτό μετά ο Δικέφαλος θα πετύχει και τέταρτο γκολ, όταν μετά από πάσα του Μπίσεσβαρ, ο Αουγκούστο θα βρει ωραία τον Ζίβκοβιτς, που με ωραίο σουτ θα κάνει το 4-1!

Ο παίκτες του Αμπασκάλ θα μπουν δυνατά στο δεύτερο μέρος και να μειώνει το σκορ στο 54'. Ο Μπαρτόλο θα πάρει μια πολύ ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με πλάσέ θα κάνει το 4-2. Στο επόμενο λεπτό ο Δικέφαλος του Βορρά θα χάσει ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και πέμπτο τέρμα. Ο Μπίσεσβαρ με ένα φανταστικό τακουνάκι θα βγάλει τον Αουγκούστο στην αντεπίθεση, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν. Οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τον αγώνα πάλι ντέρμπι στο 62', όταν μετά από σέντρα του Μπαριέντος, ο Ροσέρο, που είχε μπει πριν λίγο, με ωραία κεφαλιά θα κάνει το 4-3. Στην επόμενη φάση ο Άκπομ θα βρεθεί στην μεγάλη περιοχή του Βόλου, θα κάνει ωραία ντρίπλα και θα σουτάρει, όμως ο Κλέιμαν θα αποκρούσει πολύ όμορφα κρατώντας το σκορ.

Στο 77' ο Ζίβκοβιτς θα βγάλει πολύ ωραία στον Ροντρίγκο, που θα γυρίσει στον Άκπομ, με τον Τσοκάνη να τον ανατρέπει μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Τσοκάνη να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Βιεϊρίνια, όμως ο Κλέιμαν θα πέσει σωστά και θα κρατήσει το σκορ στο 4-3, διατηρώντας το... θρίλερ. Και σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά μετά ο Φεράρι θα κάνει τη σέντρα, ο Ρινέρ θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 4-4. Στο 85' ο Μιχαηλίδης θα κάνει ένα σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου θα μπλοκάρει εύκολα. Τρία λεπτά μετά ο Ισραηλινός γκολκίπερ του Βόλου θα αποκρούσει και πάλι σου του Βιεϊρίνια. Τα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ θα πιέσει, όμως δεν θα καταφέρει να βρει άλλη καλή ευκαιρία με το 4-4 να είναι το τελικό σκορ σε έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα.

Σκόρερ: 24' Γκρίλο (αυτ), 30' Άκπομ, 32, 42, Ζίβκοβιτς - 14' Φαν Βέερτ, 54' Μπαρτόλο, 62΄Ροσέρο, 82' Ρινέρ

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ (70' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Σβαμπ (70' Ελ Καντουρί), Αουγκούστο , Μπίσεσβαρ (88' Μούργκ), Ζίβκοβιτς (88' Μιτρίτσα), Άκπομ (88' Σφιντέρσκι).

Βόλος (Γ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (57' Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79' Ρινέρ), Μπαριέντος (79' Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (90+2' Γκουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags