Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Αδιανόητη δήλωση Λουτσέσκου μετά την... αυτοκτονία του ΠΑΟΚ - "Δεν ήμασταν... μπάσταρδοι"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 18:16:00

Αδιανόητη δήλωση Λουτσέσκου μετά την... αυτοκτονία του ΠΑΟΚ - "Δεν ήμασταν... μπάσταρδοι"!

Sportdog Team
Αδιανόητη δήλωση Λουτσέσκου μετά την... αυτοκτονία του ΠΑΟΚ - "Δεν ήμασταν... μπάσταρδοι"!

Σε... σοκ ο Ρουμάνος, ζήτησε συγνώμη για τις βρισιές που είπε On camera. Απογοητευμένος μετά το 4-4 του Δικεφάλου με τον Βόλο, στις πρώτες του δηλώσεις προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε στραβά και "κατηγόρησε" τους παίκτες του.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Σοκαρισμένος από την εξέλιξη του αγώνα που έφερε τον ΠΑΟΚ ισόπαλο με τον Βόλο χάνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (4-1) εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε στη NOVA για:

Το ματς με το 4-4: Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ικανοποίηση. Υπάρχει μία αίσθηση σοκ. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις. Ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για εμάς αλλά μετά ήρθε το 4-1 για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι να πω σε ματς που κατέληξε έτσι και είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Υπήρχαν δύο καίριες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεχθήκαμε και κάποια χαζά γκολ.

Το τον ενόχλησε πιο πολύ: Δεν μπορώ να πω κάτι. Με ενοχλεί αυτό το σοκ. Το σοκ του ένα ματς από το 4-1 να πηγαίνει στο 4-4. Είναι σοκ. Προσπαθήσαμε και πιέσαμε. Είμαι σοκαρισμένος, έπρεπε να ήμασταν... μπάσταρδοι στο φινάλε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags