Facebook Pixel Νιούκαστλ - Τότεναμ: Χάλασε το πάρτι της νέας εποχής στη Νιούκαστλ η Τότεναμ - Μπήκαν με το... αριστερό οι Άραβες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 21:27:00

Χάλασε το πάρτι της νέας εποχής στη Νιούκαστλ η Τότεναμ - Μπήκαν με το... αριστερό οι Άραβες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάλασε το πάρτι της νέας εποχής στη Νιούκαστλ η Τότεναμ - Μπήκαν με το... αριστερό οι Άραβες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πετεινοί κατάφεραν και πήραν τη νίκη με ανατροπή στην έδρα των Ανθρακωρύχων καταφέρνοντας να περάσουν με 3-2 από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, στο πρώτο αγώνα των γηπεδούχων με νέα ιδιοκτησία.

Νιούκαστλ - Τότεναμ: Ήττα σοκ για τους Ανθρακωρύχους, στην πρεμιέρα των Αράβων στην ιδιοκτησία της ομάδας, που παρά το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ στο 2' με κεφαλιά του Γουίλσον έχασαν με 3-2 από τους Πετεινούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφάρισαν άμεσα με σουτ του Ενομπελέ στο 17', ενώ στο 22΄ο Χάρι Κέιν θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με το πρώτο του γκολ στην φετινή Premier League. Ο αγώνας θα περάσει σε δεύτερη μοίρα στο 40', μιας και ένας φίλος των γηπεδούχων θα καταρρεύσει και θα χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όμως με την έναρξη και πάλι τις δράσεις τα Σπιρούνια θα κάνουν το 1-3 με τέρμα του Σον.

Σο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Νιούκαστλ δεν θα μπορέσουν να δείξουν αντίδραση, ενώ στο 83' θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σέλβι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να έρθει το αυτογκόλ του Ντάιερ κάνοντας το σκορ 2-3 και βάζοντας...  φωτιά στο τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

Δείτε τα highlights του Νιούκαστλ - Τότεναμ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags