Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Σημάδια ανάκαμψης από την Μπαρτσελόνα - Νίκησε με ανατροπή την Βαλένθια στο Καμπ Νόου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 00:11:00

Σημάδια ανάκαμψης από την Μπαρτσελόνα - Νίκησε με ανατροπή την Βαλένθια στο Καμπ Νόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σημάδια ανάκαμψης από την Μπαρτσελόνα - Νίκησε με ανατροπή την Βαλένθια στο Καμπ Νόου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Νυχτερίδες να προηγήθηκαν στο σκορ και να είχαν πολλές φάσεις στην αντεπίθεση, όμως οι Μπλαουγκράνα έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-1 μια εβδομάδα πριν το clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια: Δείχνοντας σημάδια από τα... παλιά οι Καταλανοί κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη απέναντι στις Νυχτερίδες με 3-1 και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' με γκολ του Γκαγιά, παγώνοντας το Καμπ Νόου, ωστόσο ο Φατί με πολύ ωραίο γκολ μετά από οχτώ λεπτά. Οι Βαλενθιάνοι θα μπορούσαν να πάρουν και πάλι προβάδισμα δύο φορές με τον Γκέδες (23',25'), όμως οι Μπλαουγκράνα θα πάρουν το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε το νέο παιδί θαύμα της Μασία,και εκτέλεσε ο Ντεπάι κάνοντας το 2-1 στο 41'.

Στο δεύτερο μέρος οι Νυχτερίδες είχαν δοκάρι με τον Σολέρ στο 53', ενώ ο Τερ Στέγκεν κατέβασε... ρολά σε σουτ των Γκέδες (57') και Σολέρ (75'), με τον Κουτίνιο να κάνει το τελικό 3-1, φέρνοντας την ομάδα του στο -5 από την κορυφή, έχοντας όμως έναν αγώνα περίσσότερο.

Δείτε τα highlights του Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags