Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο... στόχαστρο άσος του ΠΑΟΚ για Βόλο - Τι του "χρεώνουν" - "Σκασμένος" Λουτσέσκου για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 14:34:00

Στο... στόχαστρο άσος του ΠΑΟΚ για Βόλο - Τι του "χρεώνουν" - "Σκασμένος" Λουτσέσκου για Ολυμπιακό

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στο... στόχαστρο άσος του ΠΑΟΚ για Βόλο - Τι του "χρεώνουν" - "Σκασμένος" Λουτσέσκου για Ολυμπιακό

Η... σφαλιάρα που προβλημάτισε τον Λουτσέσκου και οι δύο "τελικοί". Ποιοι φταίνε για το 4-4 με τον Βόλο, ποιος ποδοσφαιριστής απογοήτευσε στην Τούμπα και γιατί ανησυχεί ο Ρουμάνος προπονητής ενόψει Ευρώπης και ντέρμπι.

ΠΑΟΚ: Εκτεθειμένος ήταν ο Βόλος στο χθεσινό παιχνίδι τής Τούμπας με τον ρυθμό που έδωσε στον αγώνα, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που έβαλε τρία γκολ, καθώς ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που προμόταρε με μια έννοια με την παρουσία του την ισοφάριση του αγώνα.

Στον Δικέφαλο βράζουν με την αμυντική παρουσία του Τέιλορ, αλλά και ευρύτερα με την αμυντική λειτουργία της ομάδας (ειδικά όταν η μπάλα είναι στον αέρα), αλλά ο Βραζιλιάνος ήταν πραγματικά απογοητευτικός στο αμυντικό του σκέλος. Προσοχή εδώ: Μην μαρκάρουμε αποκλειστικά στον Τέιλορ, καθώς ήταν κάκιστη όλη η αμυντική λειτουργία του Δικέφαλου, ενώ και για το επιθετικό σκέλος μπορούμε να πούμε πολλά.



Γιατί ναι μεν ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μαζί με την άσπρη βούλα η ομάδα έχασε τουλάχιστον πέντε-έξι φάσεις ακόμα για να πετύχει κι άλλα γκολ. Υπάρχουν παράπονα και από την επιθετική γραμμή δηλαδή, παρά τα τέσσερα γκολ του πρώτου ημιχρόνου...

Πολύ σημαντική ήταν και η απουσία τού Κούρτιτς από τα χαφ, καθώς είναι εκείνος που κρατάει τον ρυθμό τού αγώνα για τον Δικέφαλο και χωρίς εκείνον η ομάδα έχει πρόβλημα. Από ο,τι φαίνεται έχει μεγάλο πρόβλημα. Κι αυτό δείχνει, μια ακόμα φορά, πόσο κακή ήταν το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφική ενίσχυση, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν λύσεις που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο αν υπάρξει απρόοπτη απουσία.

Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι, αρχικά, το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η σφαλιάρα από τον Βόλο είναι αυτή που ήρθε να χτυπήσει το μεγάλο όπλο του συλλόγου, που είναι η αυτοπεποίθηση που περνάει ο Λουτσέσκου, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπέου: "Να ανοίξει πόδια ο Βόλος; Μακάρι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - "Καρφιά" για Κούγια-MEGA

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags