Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Αδικία" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ρίσκο εκατομμυρίων - Μεγάλη έκπληξη για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 15:02:00

"Αδικία" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ρίσκο εκατομμυρίων - Μεγάλη έκπληξη για ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Αδικία" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Ρίσκο εκατομμυρίων - Μεγάλη έκπληξη για ΠΑΟΚ!

Η Unfair κίνηση στα Γιάννινα και η ενδεκάδα για Άιντραχτ και ντέρμπι, που αναμένεται να έχει εκπλήξεις από τον Πορτογάλο προπονητή. Ποιος φαίνεται να είναι ο... αδικημένος μέχρι στιγμής στο Λιμάνι και η εντυπωσιακή εικόνα των Καμαρά και Ροντρίγκες.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εντύπωση προκάλεσε η... απολογία τού Πέδρο Μαρτίνς στο φινάλε τού αγώνα με τον ΠΑΣ, στη συνέντευξη Τύπου, καθώς η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες πέταξαν το πρώτο ημίχρονο στους Ζωσιμάδες. Εμβιλά και Αραμπί κατάφεραν να αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι, κι αυτό είναι το μεγάλο όπλο τού Ολυμπιακού και φέτος: Έχει την ποιότητα ακόμα και στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο για να κάνουν... παπάδες.

Ο Πορτογάλος προπονητής κυνήγησε πολύ το παιχνίδι, άλλαξε συστήματα, πρόσωπα, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος στο παιχνίδι. Ο Μαρτίνς θα προτιμούσε να έχει ένα σταθερό σχήμα και σταθερά πρόσωπα στην 11άδα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό με τις υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Γκάρι, για παράδειγμα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη, αλλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή δεν αποκλείεται ακόμα και να τον δούμε βασικό στη θέση του Ονιεκούρου.



Ο Ροντρίγκες ήταν πολύ ουσιαστικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα τού Ολυμπιακού και αυτό που λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είναι ότι την ουσία που πρόσφερε σε 15 λεπτά Γκάρι δεν τα έχει δώσει μέχρι στιγμής, σε τόσα παιχνίδια, ο Ονιεκούρου. Που ναι μεν προσπαθεί, παλεύει, ιδρώνει κ.λπ., αλλά δεν έχει προσφέρει τίποτα από όσα περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι.

Ειδική αναφορά χρειάζεται να γίνει, μια ακόμα φορά, για τον μικρό Καμαρά, που δεν μπορούσαμε να βρούμε πληροφορίες για εκείνον όταν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά είναι παίκτης που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχει μόνιμα φανέλα βασικού στην ομάδα. Προφανώς και υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης (στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας έπαιζε!), αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι είναι αθληταράς και ενώ είχε έρθει για τον Ολυμπιακό β΄, κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να γίνει ο παίκτης από τον οποίο ξεκινάει η 11άδα.

Τέλος, ο μεγάλος Καμαρά, ο Μαντί, έδειξε σημάδια κόπωσης εναντίον τού ΠΑΣ Γιάννινα (όπως και ο Μπουχαλάκης), κι εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ρόστερ υπάρχει και ο Κούντε, που γνωρίζει καλά τα γερμανικά γήπεδα και δεν αποκλείεται να τον δούμε στην 11άδα της Γερμανίας. Πάντως για την ώρα, οι συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός που μπορεί να αισθάνεται... αδικημένος από τον προπονητή του. Παρότι έχει έρθει από το καλοκαίρι και έχει περάσει την περίοδο προετοιμασίας, ακόμα δεν έχει κερδίσει τη θέση του στα πλάνα του Μαρτίνς, σε αντίθεση με τον Γκάρι που ήρθε τελευταίος και ήδη παίρνει χρόνο. Ο Κούντε είναι μία ακριβή μεταγραφή, κόστισε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες και θα πρέπει άμεσα να αξιοοποιηθεί.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τελικά μπορούν Γιουσέφ-Τικίνιο μαζί; - Δεν θα βγαίνει από 11αδα ο Γκάρι-Πρέπει να αλλάξει ο Αγκιμπού

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags