Facebook Pixel Άρης: Για αυτό αρπάχτηκαν Σάσα και Μπεναλουάν στον Άρη - "Υπάρχει γκρίνια και πίεση από διοίκηση και κόσμο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 17:24:00

Για αυτό αρπάχτηκαν Σάσα και Μπεναλουάν στον Άρη - "Υπάρχει γκρίνια και πίεση από διοίκηση και κόσμο"

Sportdog Team
Για αυτό αρπάχτηκαν Σάσα και Μπεναλουάν στον Άρη - "Υπάρχει γκρίνια και πίεση από διοίκηση και κόσμο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν, αλλά και στο συμβάν των δύο παικτών όπου τους έθεσε εκτός αποστολής του αγώνα με τη Λαμία.

Γιώργος Γκουγκουλιάς - Άρης: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 μίλησε ο ο παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων αναφερόμενος στο περιστατικό ανάμεσα στον Σάσα και τον Μπεναλουάν συγκρίνοντάς το με ένα παρόμοιο όταν στο τιμόνι της ομάδας ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για το περιστατικό με τον Νάτσο Γκαρσία και δύο συμπαίκτες του και την ατάκα του Μπάγεβιτς: "Αγωνίστηκα σχεδόν 20 χρόνια και έχω δει αρκετά επεισόδια μεταξύ συμπαικτών στην προπόνηση, όταν, συνήθως, δεν υπήρχε καλό κλίμα και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Και στον Άρη, όταν ήμουν, θυμάμαι κάποια συμβάντα. Εδικά όταν ο Νάτσο Γκαρσία ήρθε στα χέρια δύο άτομα, τον Τίνγκα και τον Ντούντα. 

Ο Τίνγκα έκανε ένα τάκλιν από πίσω στον Γκαρσία και ενώ ήταν κάτω του έριξε μια μπουνιά. Ανακατεύτηκε και ο Ντούντα και πιάστηκαν στα χέρια. 

Όταν πήγαμε να τους χωρίσουμε, ακούστηκε η ατάκα του κ.Μπάγεβιτς "αφήστε τους και τον νικητή θα τον αναλάβω εγώ". Και μου έχει μένει ακόμη αυτή η ατάκα. Όλοι παγώσαμε και αυτοί που πλακώθηκαν.

Με τον Μπάγεβιτς είχες τον φόβο να μην κάνεις το λάθος, όχι μέσα στο παιχνίδι γιατί εκεί είχες τη στήριξή του, αλλά αν μάθαινε ότι βγήκες έξω, ότι άργησες στην προπόνηση ή έστελνες μηνύματα την ώρα του αγώνα και δεν συγκεντρωνόσουν, δεν συγχωρούσε.

Οι παίκτες, τότε, δεν κόπηκαν από την αποστολή αλλά τους έδιωξε από την προπόνηση ο Μπάγεβιτς και μετά τους κάλεσε μέσα και λύθηκε το θέμα. Αγωνίστηκαν κανονικά στο επόμενο παιχνίδι, ήταν βασικού και οι τρεις τότε. 

Έπαιζε ρόλο επειδή τότε ήμασταν και καλά στον Άρη, είχαμε και θετικά αποτελέσματα, Πάντα παίζει ρόλο και αυτό".

Για το περιστατικό του Σάσα με τον Μπεναλουάν:  "Δείχνει ότι υπάρχει γκρίνια και πίεση. Είναι λογικό όταν είσαι στον Άρη και έχεις φέρει ένα άτυχο αποτέλεσμα. Υπάρχει η πίεση του κόσμου και αυτή της διοίκησης είναι λογικό να υπάρχουν και αυτά τα περιστατικά αλλά αυτά λύνονται με μια νίκη", είπε ο παλαίμαχος άσος της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags