Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απάντηση Ολυμπιακού σε Τσούμπερ - Βρήκε νέο Δουβίκα ο Μπέος - Οι Έλληνες που "έφαγαν" Μιλόγεβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 21:04:00

Απάντηση Ολυμπιακού σε Τσούμπερ - Βρήκε νέο Δουβίκα ο Μπέος - Οι Έλληνες που "έφαγαν" Μιλόγεβιτς

Οι Μιχείες
Απάντηση Ολυμπιακού σε Τσούμπερ - Βρήκε νέο Δουβίκα ο Μπέος - Οι Έλληνες που "έφαγαν" Μιλόγεβιτς

Η μεταγραφή-αποκάλυψη στο Λιμάνι και η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην ΑΕΚ. Τι αποφάσισε να κάνει ο νέος κόουτς στην Ένωση, πώς... απαντάει ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές των "κιτρινόμαυρων" και η "ανακάλυψη" του Αχιλλέα Μπέου που θα φέρει ξανά πολλά λεφτά στον Βόλο.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τέσσερα ξεχωριστά και πολύ δυνατά παρασκήνια στις Μιχείες του Sportdog.gr για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Βόλο!

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: αποτελεί δικαιωματικά την απάντηση όσον αφορά στο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού στον κάθε... Τσούμπερ που ήρθε στην ΑΕΚ ή για τον κάθε... Τζιοβίνκο που κυνηγούσε μάταια δυο μήνες ο ΠΑΟΚ! Τι θέλω να πώ; Πως το πραγματικό σκάουτινγκ είναι να βρίσκεις άγνωστους παίκτες, με χαμηλό κόστος, τύπου Αγκιμπού ή και παλαιότερα Μαντί Καμαρα και όχι γνωστούς και προβεβλημένους παίκτες τύπου Ονιεκούρου/Ρονι λοπες/Τικίνιο/Τσούμπερ/Αμραμπατ και Σία. Για τον πιτσιρικά, συμπατριώτη του Μαντί, ο Ολυμπιακός ζήτημα αν πλήρωσε για τροφεία πάνω απο 130.000 ευρώ στην Λιλ. Σίγουρα πλήρωσε καλά και ικανοποίησε τον ατζέντη του Αγκιμπου Καμαρά και την οικογένεια του άσου (δεν μιλάω για το συμβόλαιο του), αλλά και πάλι το συνολικό κόστος για να τον αποκτήσει δεν πρέπει να ξεπέρασε τις 700.000 ευρώ. Όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός απο την Γουινέα (που δεν είναι εξτρέμ βεβαίως) ήδη έχει καθιερωθεί απο τον Μαρτίνς στους "ερυθρόλευκους", σε Ελλάδα και Ευρώπη και σκοράρει κιόλας. Οπότε πρέπει να περιμένουμε σύντομα την εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας του "μικρού" Καμαρά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Για να καταλάβετε αφού συγκρίνετε , ο συμπατριώτης του Μαντί, όταν το 2018 ήρθε στον Ολυμπιακό απο την Αζαξιό, είχε χρηματιστηριακή αξία 300.000 ευρώ, η οποία μέσα σε 6 μήνες πήγε στα 4.000.000 ενώ σήμερα είναι 15.000.000! Προσοχή η σημερινή χρηματιστηριακή αξία του Αγκιμπού είναι επίσης 300.000 ευρώ! Ξέρετε ,λοιπόν, τι θα ακολουθήσει...

ΦΑΝ ΒΕΕΡΤ: ο "αντι-Δουβίκας" του Αχιλλέα Μπέου, που κι αυτόν τον πήρε τσάμπα το καλοκαίρι (ελεύθερος γαρ). Όπως και τον Δουβίκα απο τον Αστέρα Τρίπολης. Με 5 γκολ σε 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο ώριμος (31 Μαϊών) Ολλανδός φορ, του οποίου το συμβολαιό του σε καθαρές αποδοχές δεν έχει 6ψηφιο ποσό, αποδεικνύει περίτρανα την αξία του πραγματικού σκάουτινγκ. Κάτι που ο Δήμαρχος Βόλου - ιδιοκτήτης της ομάδας, μπορεί φυσικά να υπερηφανεύεται πως  αποδεδειγμένα το... έχει (έστω και με την βοήθεια των στενών συνεργατών του). Ο Τομ Φαν Βέερτ που ήρθε στα μέρη μας μετά απο μια 3ετια στην Δανία (Άαλμποργκ), όπου κατέληξε μετά τις Ντέν Μπος, Εξέλσιορ, Γκρόνιγκεν της πατρίδας τους, κάλλιστα είναι ένας Ολλανδός Μπαράλες. Κι ας μην έχει τον σωματότυπο και την αγριάδα του Αργεντινού. Τα παστελώνει όμως, έχει δεξί, αριστερό, την κίνηση και είναι για καλύτερη ομάδα!

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: στην ΑΕΚ πήγε με ατζέντη τον Βασίλη Παναγιωτάκη ( πελάτες του οι Γιαννούλης, Καρνέζης, Κουλούρης, Ράσταβατς, Μανούσος), βασικά για να αντικαταστήσει τον Νεντελτσιάρου στο ρόστερ της. Προτιμήθηκε απο τον Γούτα, παρότι ο τελευταίος είχε συμφωνήσει υπογράψει συμφωνητικό  με την ΑΕΚ απο τον χειμωνά (τελικά λύθηκε και πήγε με τον Τουντούρη στην Σιβασπορ). Στον Γιαννίκη έκανε κλικ γιατί συνδυάζει ταχύτητα - υψος (1.95) - αλτικότητα - αγκρέσιβ ενώ είναι και μπαλάτος! Ο Σίμος Μητογλου ήταν απο τα λάθη που τελικά...κόστισαν στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού τον είχε σχεδόν εξαφανίσει. Όπως ακριβώς και τον Λάζαρο Ρόττα. Για να κρατήσει ισορροπίες στα αποδυτήρια και για χάρη των... Σβάρνα / Μπακάκη αντίστοιχα. Ισως να μην είναι τυχαίο άλλωστε πρώτη ενδεκάδα/ αποστολή Γιαννίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ντεμπούτο για Μήτογλου - Ρότα, εκτός 20άδας οι Σβάρνας - Μπακάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δείχνει η πίσω κάμερα στο γκολ του Ολυμπιακού - Ήθελαν VAR στο πέναλτι - Πρόβλημα για Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags