Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εμβιλά και Αραμπί παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 08:17:00

Ανατροπή Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Αυτούς πετάει εκτός 11άδας - Μέσα ο "τελειωμένος"!

Sportdog Team
Ανατροπή Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Αυτούς πετάει εκτός 11άδας - Μέσα ο "τελειωμένος"!

Το μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία, εναντίον της Άιντραχτ, πλησιάζει για τους Πειραιώτες και o Πέδρο Mαρτίνς σκέφτεται την καλύτερη δυνατή λύση για την 11άδα του αγώνα!

Ολυμπιακός: Με τη συνταγή το;y μεγάλου διπλού στην Κωνσταντινούπολη θα παίξει εναντίον της Άιντραχτ!

Το μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία, εναντίον της Άιντραχτ, πλησιάζει για τους Πειραιώτες και o Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται την καλύτερη δυνατή λύση για την 11άδα του αγώνα!

"Συνταγή... Πόλης", αναφέρει το κεντρικό, πρωτοσέλιδο θέμα τής εφημερίδας ΦΩΣ και στη συνέχεια προσθέτει: "Με τρεις στόπερ αγωνίζεται τελευταία η Άιντραχτ και το ερυθεόλευκο πλάνο θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό τού Σουκρού Σαράτσογλου - Στους πλάγιους μπακ (Λαλά, Ρέαμπτσιουκ) και στους εξτρέμ (Μασούρα, Ονιεκούρου, Αγκιμπού) ποντάρει πολλά ο Μαρτίνς στη μάχη της Φρανκφούρτης - Εισιτήρια για ενδεκάδα η εμφάνιση των Εμβιλά και Ελ Αραμπί στα Γιάννινα".

Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός θα έχει στο βασικό του σχήμα τον Λαλά, που πριν από λίγο καιρό κάποιοι τον θεωρούσαν... τελειωμένο από την ομάδα, ενώ θέση στο βασικό σχήμα της θα πάρει ο Αραμπί (που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ο Τικίνιο) και ο Εμβιλά, που ήρθαν με φόρα από την καλή εμφάνιση στα Γιάννινα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags