Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα με το παιδί θαύμα στον Ολυμπιακό - Του βγήκε από το πουθενά - Δεν το κουνάει από την 11άδα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 08:45:00

Τρέλα με το παιδί θαύμα στον Ολυμπιακό - Του βγήκε από το πουθενά - Δεν το κουνάει από την 11άδα!

Sportdog Team
Τρέλα με το παιδί θαύμα στον Ολυμπιακό - Του βγήκε από το πουθενά - Δεν το κουνάει από την 11άδα!

Ήρθε στον Ολυμπιακό ως μια λύση από τον πάγκο και την δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, εντούτοις όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχουν τρελάνει για τα καλά το λιμάνι.

Ολυμπιακός: Φυσικά, ο λόγος για τον απίθανο Αγκιμπού Καμαρά, που το σημερινό πρωτοσέλιδο του "Κόκκινου Πρωταθλητή" τον αναφέρει ως "παιδί θαύμα", φιλοξενώντας δηλώσεις του Μπονόβα και αναλύοντας τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο νεαρός χαφ.

"Παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, δεν κρύβεται, ζητάει την μπάλα, εκτελεί σε πρώτο χρόνο. Θα είναι βαρόμετρο με Άιντραχτ και ΠΑΟΚ", αναφέρει ο Ανδρέας Μπονόβας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα για τον Καμαρά:

"Τρελαίνει κόσμο ο Αγκιμπού Καμαρά που σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού και δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα. Αστείρευτες οι δυνάμεις του, παρά το γεγονός πως "κουβαλούσε" τρεις συμμετοχές με την Γουινέα! Είναι ήδη μεταξύ των πρώτων σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ, πίσω μόνον από τους δύο φορ, που έκαναν ένα παραπάνω (4)! Αποθέωση στην Αφρική για τη νέα εμφάνιση, στην... πρίζα οι σκάουτερ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags