Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μόλις έσκασε: Αυτή είναι η απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 12:27:00

Μόλις έσκασε: Αυτή είναι η απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Αυτή είναι η απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες. Περιμένουμε τη συνέχεια των... τοποθετήσεων και των επιθέσεων.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χωρίς τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την έφεση που κατέθεσαν οι Ερυθρόλευκοι.

Παρόλο που βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ δεν είχαν δικαίωμα έφεσης, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην κατάθεσή της.

Όπως αναμενόταν ωστόσο, το δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας την απέρριψε ως απαράδεκτη, διατηρώντας την τιμωρία των Πειραιωτών για τις διακοπές λόγω καπνογόνων στο ματς με τους «πράσινους».



Έτσι, οριστικοποιήθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί την παρουσία του κόσμου του στο προσεχές ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags