Facebook Pixel Μάουρο Ικάρντι - Παρί Σεν Ζερμέν: "Βόμβα" από το RMC: "Ο Ικάρντι απείλησε να φύγει από την Παρί αν δεν τα ξαναβρεί με Νάρα"!
| 2021-10-19 15:58:00

"Βόμβα" από το RMC: "Ο Ικάρντι απείλησε να φύγει από την Παρί αν δεν τα ξαναβρεί με Νάρα"!

Sportdog Team
"Βόμβα" από το RMC: "Ο Ικάρντι απείλησε να φύγει από την Παρί αν δεν τα ξαναβρεί με Νάρα"!

Το γνωστό ραδιοφωνικό δίκτυο της Γαλλίας έριξε τη "βόμβα" για τον Μάουρο Ικάρντι, αποκαλύπτοντας ότι ο Αργεντινός απειλεί να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν τα ξαναβρεί με την Γουάντα Νάρα.

Μάουρο Ικάρντι - Παρί Σεν Ζερμέν: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Παρί, Μάουρο Ικάρντι, μετά τα τελευταία γεγονότα και τον χωρισμό του με την Γουάντα Νάρα.

Όπως αναφέρει το "RMC", ο διεθνής Αργεντινός σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που δεν τα ξαναφτιάξει με τη Νάρα.

Φυσικά πρόκειται για ένα είδος συναισθηματικού αλλά και οικονομικού εκβιασμού, καθώς το 34χρονο μοντέλο είναι και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει "γέφυρες" επανασύνδεσης, όμως η ξανθιά καλλονή φαίνεται να απολαμβάνει την ελευθερία της.

Ο Ικάρντι πάντως, παρ' ότι απουσίασε από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της Παρί, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, για τον αποψινό αγώνα με την Λειψία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags