Facebook Pixel ΑΕΚ: Ντοκουμέντο Sportdog από Σπάτα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 16:13:00

Ντοκουμέντο Sportdog! Πρασινίζει το νέο "Νίκος Γκούμας" - Εικόνα από δημοσιογραφικά

Sportdog Team
Ντοκουμέντο Sportdog! Πρασινίζει το νέο "Νίκος Γκούμας" - Εικόνα από δημοσιογραφικά

Φωτογραφία από την έδρα της ΑΕΚ Β' στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα!

 

ΑΕΚ: Πρασινίζει το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ΑΕΚ Β'.

Οι εργασίες στο νέο γήπεδο, χωρητικότητας 3000 θέσεων, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τον Ιούνιο οι οπαδοί της ΑΕΚ είδαν εικόνες από τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του γηπέδου, ο οποίος θα θυμίζει το «Νίκος Γκούμας» από την πλευρά της οδού Καππαδοκίας, λόγω των πυρότουβλων.

Στο βοηθητικό γήπεδο των Σπάτων, στο οποίο είναι πιθανό να παίξει και η μεγάλη ομάδα εκεί κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος όπως είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση με τους ρεπόρτερ, μετά τη διαμόρφωση των υποδομών του αγωνιστικού χώρου, έγινε σπορά του χλοοτάπητα και πλέον τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που σας παρουσιάζει το Sportdog το γήπεδο αρχίσει και πρασινίζει. Μάλιστα οι εργασίες προχωρούν σε όλο το γήπεδο.

Στις εξέδρες φαίνονται ότι έχουν αρχίσει και στήνονται οι κίτρινοι θάλαμοι που θα εργάζονται οι δημοσιογράφοι, ενώ έχουν παραδοθεί παλέτες για την τοποθέτηση καθισμάτων.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης

"Εδώ στα Σπάτα δημιουργείται ένα Αθλητικό Κέντρο με προδιαγραφές UEFA και με πολύ υψηλά ευρωπαϊκά στάνταρ. Είναι ένα Αθλητικό Κέντρο, που στην Ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει και ενδεχομένως να γίνει και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη με τις προοπτικές που υπάρχουν μπροστά.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα, μεγάλων ομάδων, θα έχουν να ζηλέψουν πολλά όταν δημιουργηθεί και ολοκληρωθεί αυτό το έργο, είναι ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ αυτό στα Σπάτα και για λόγους επενδυτικούς γιατί πολλές ομάδες στο εξωτερικό τον χειμώνα πηγαίνουν και κάνουν προετοιμασία σε χώρες όπως το Ισραήλ ή η Αττάλεια στην Τουρκία αλλά και τα Κανάρια Νησιά και σίγουρα οι υποδομές που γίνονται εδώ θα μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού που είναι στη Βόρεια Ευρώπη όπως η Ρωσία, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Αγγλία», είχε δηλώσει τον Ιούνιο ο διευθύνων σύμβουλος της «Ερμώνασσα», Αλέξανδρος Μεταξάς, η οποία εκτός από την ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέλαβε και τη δημιουργία του «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», της Ένωσης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags