Facebook Pixel Super League 2: Ανατροπή και οριστική απόφαση για Super League 2 - Τότε ξεκινάει - Τι γίνεται με τις μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 23:19:00

Ανατροπή και οριστική απόφαση για Super League 2 - Τότε ξεκινάει - Τι γίνεται με τις μεταδόσεις

Sportdog Team
Ανατροπή και οριστική απόφαση για Super League 2 - Τότε ξεκινάει - Τι γίνεται με τις μεταδόσεις

Πολύς λόγος είχε γίνει για την ημερομηνία έναρξης των αγώνων για την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και τελικά την Τρίτη (19/10) το βράδυ υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά παράλληλα και τι γίνεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Super League 2: Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (19/10) το ΔΣ  της SL2 όπου αποφάσισε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου ενώ παράλληλα ετοιμάζει νέα πρόταση στην ΕΡΤ, η οποία δίνει 3,1 και 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λίγκας.

Βέβαια για να έχουμε σέντρα πρέπει να υπάρξει και οριστική απόφαση και στις προσφυγές των έξι ΠΑΕ και 31 ποδοσφαιριστών κατά της απόφασης της ΕΙΜ της ΕΠΟ για ανάκληση των δελτίων τους.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .

2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου", αναφέρει η ανακοίνωση της Super League 2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags