Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτός είναι η... καψούρα Μελισσανίδη από Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 10:00:00

Αυτός είναι η... καψούρα Μελισσανίδη από Ελλάδα - Μεγάλη επένδυση για ΑΕΚ - Θα φέρει εκατομμύρια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός είναι η... καψούρα Μελισσανίδη από Ελλάδα - Μεγάλη επένδυση για ΑΕΚ - Θα φέρει εκατομμύρια!

Η προσωπική επιλογή του προέδρου και γιατί... τρελάθηκε με όσα έβλεπε. Ποιος είναι ο παίκτης της Ένωσης από τον οποίο περιμένει πάρα πολλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πώς θα τον "δουλέψει" ο οργανισμός. Το βάρος πέφτει στον Αργύρη Γιαννίκη, που έχει ακόμα μία αποστολή.
 

ΑΕΚ: Μπήκε στην εποχή Γιαννίκη με εντυπωσιακό τρόπο, αφού επιβλήθηκε 3-0 του Ατρομήτου, με το νέο της προπονητή να μην φοβάται το ρίσκο και να ρίχνει νεαρούς παίκτες στα "βαθιά". Η απόφασή του να κατεβάσει την Ένωση με τους Ρότα και Μήτογλου να κάνουν ντεμπούτο δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος.

Μάλιστα, η νίκη και η καλή εμφάνιση της ομάδας ενθουσίασαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και έδωσε συγχαρητήρια στον Αργύρη Γιαννίκη. Ωστόσο, εκτός από τον Έλληνα τεχνικό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια για να μιλήσει και στον Γεράσιμο Μήτογλου.

Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο και έγινε αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων για την παρουσία του στο ματς. Ο νεαρός στόπερ έπαιξε με ωριμότητα που δεν... συνάδει με τα 21 του χρόνια, ενώ δεν φάνηκε καθόλου "ψαρωμένος" στο ντεμπούτο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης περίμενε καιρό το πότε θα πάρει την ευκαιρία του ο Μήτογλου, αφού πιστεύει πάρα πολύ δυνατότητές του. Ο ταλαντούχος άσος δεν έπαιξε καθόλου με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο, πήρε όμως αμέσως θέση στην ενδεκάδα από τον Αργύρη Γιαννίκη. Βέβαια, ο Σέρβος τεχνικός είχε και το άλλοθι ότι ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ μείωσε κατά πολύ τα διαθέσιμα παιχνίδια που δίνει η ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη πολυτέλεια για πειραματισμούς. Ειδικά στην αρχή της σεζόν, που το ζητούμενο για τους προπονητές είναι να δουλέψουν στη χημεία και την ομοιογένεια της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση Γιαννίκη έκανε καλό στον Μήτογλου, που με τη σειρά του χαροποίησε τον Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει ανάλογη πίστη και στον έτερο ταλαντούχο αμυντικό, Ζίγκα Λάτσι, που ακόμα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν. Στον Δικέφαλο ευελπιστούν πως ο Γιαννίκης θα βρει τον τρόπο να "ξεκλειδώσει" τον 19χρονο στόπερ ώστε να επανέλθει στα επίπεδα του δεύτερου μισού της περσινής σεζόν, όταν έγινε βασικός... από το πουθενά.

Μήτογλου και Μιτάι αποτελούν δύο τεράστια πρότζεκτ, τα οποία πιστεύουν πολύ στην Ένωση και πάνω στα οποία θέλουν να επενδύσουν. Είναι δύο νεαροί παίκτες, με ταλέντο και ήδη καλό όνομα σε σκάουτερς και μάνατζερ. Αν έχουν ανάλογη πορεία τα επόμενα δύο χρόνια, σίγουρα θα μπορέσουν να κάνουν και κάποια περήφανη πώληση στο εξωτερικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη! "Τελειώνει" από ΑΕΚ διεθνής Έλληνας άσος - Μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή - Έρχεται ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags