Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Αγνώριστος στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός - Πλήρωσε τα λάθη και έπεσε από την κορυφή του ομίλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-21 23:55:00

Αγνώριστος στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός - Πλήρωσε τα λάθη και έπεσε από την κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αγνώριστος στην Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός - Πλήρωσε τα λάθη και έπεσε από την κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς επιθετικές  λύσεις και πληρώνοντας τα λάθη στην άμυνά τους οι Ερυθρόλευκοι έχασαν με 3-1 από τους Γερμανούς πέφτοντας παράλληλα στην δεύτερη θέση του ομίλου στο Europa League.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν αλλά λόγω και των πολλών αμυντικών λάθών δεν τα κατάφεραν και τελικά ηττήθηκαν από τους Γερμανούς με 3-1. Οι παίκτες του Μαρτίνς μπορεί να ισοφάρισαν άμεσα το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπορέ, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο, όμως ο Τουρέ στην λήξη του πρώτου μέρους και ο Κάμαντα έδωσαν μια πολύ σημαντική νίκη στους Αετούς που πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Το ματς:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί και να θέλουν να πιέσουν την άμυνα των Ερυθρολεύκων πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Μαρτίνς δεν πίεζαν αρκετά ψηλά τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να γίνονται απειλητικοί. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή θα έρθει στο 13' για τους Αετούς, όταν ο Μπορέ θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ο Καμάντα θα πάρει μόνος του την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βατσλίκ. Οι Πειραιώτες έδειχναν κάπως… παγωμένοι στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στο 20' να φτάσουν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Κόστιτς θα κάνει την σέντρα από τα αριστερά ο Μπορέ θα κερδίσει τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, αλλά η κεφαλιά του θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

Τρία λεπτά μετά οι δύο παίκτες των Γερμανών θα συνδυαστούν και πάλι, μετά την εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Βατσλίκ θα αποκτρούσει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κολομβιανού. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι, σε ανατροπή του Σισέ στον Μπορέ, με τον ίδιο παίκτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0. Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν οι πανηγυρισμοί οι Ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν με την σειρά τους πέναλτι, σε χέρι του Γιάκιτς στο 29'. Ο Ελ Αραμπί θα πάρει την εκτέλεση, θα είναι ψύχραιμος και θα κάνει άμεσα το 1-1.

Στο 38' οι γηπεδούχοι θα φτάσουν και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Κόστιτς θα βγάλει μια πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Τουρέ να πιάνει το απευθείας βολέ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να απειλήσουν, όταν ο Ελ Αραμπί έφυγε στην κόντρα, με τον Μασούρα να τον ακολουθεί, όμως ο Μαροκινός άργησε με αποτέλεσμα να μην πασάρει στον Έλληνα επιθετικό και η άμυνα της Άιντραχτ να διώξει. Οι Αετοί όμως θα καταφέρουν να πάρουν το προβάδισμα ξανά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χιντερέγκερ θα πάρει την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια και αφού ολιγώρησε η Ερυθρόλευκη άμυνα ο Καμαρά θα κάνει το 2-1 σε πλασέ σε κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς και τον Εμβιλά να ανεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα οι Γερμανοί έδειχναν να θέλουν να χτυπήσουν στην κόντρα. Και κάπως οι Αετοί θα είναι αυτοί που στο 59' θα καταφέρουν να βρουν και τρίτο γκολ, όταν ο Πασένσια θα σουτάρει από μακριά, ο Βατσλίκ θα αποκρούσει, χωρίς να μπλοκάρει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Κάμαντα να προλαβαίνει,  να περνάει τον Τσέχο τερματοφύλακα και σε κενή εστία να κάνει το 3-1.

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στους παίκτες του Μαρτίνς, που όμως δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Τραπ, ενώ εκείνοι χτυπούσαν στην κόντρα θέλοντας να τιμωρήσουν τις αργές επιστροφές των Ερυθρόλευκων. Στο 75' οι αετοί θα χάσουν ακόμα μια καλή ευκαιρία, όταν ο Κόστιτς θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά με τον Πασένσια να παίρνει την κεφαλιά μόνος του, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βατσλίκ. Όσο ο αγώνας βάδιζε προς το τέλος η ομάδα του Μαρτίνς έδειχνε να μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Άιντραχτ, με αποτέλεσμα οι παίκτες της να συνεχίζουν να είναι πιο κινητικοί χωρίς όμως να φτάνουν κοντά σε άλλη μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα το 3-1 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Σκόρερ: 26' Μπορέ (πεν), 45+2' Τουρέ, 59' Κάμαντα – 30' Ελ Αραμπί (πεν)

Αϊντραχτ: Τραπ, Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Τούτα (61' Εντικά), Τουρέ (83' Ντούρμ), Γιάκιτς, Σο (89' Χάουγκε), Καμάντα, Κόστιτς, Μπορέ, Πασιένσια (83' Ρόντε).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (77' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (60' Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά (66' Κούντε), Μασούρας (77' Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (66' Τικίνιο)

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags