Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κίνδυνος" για Αραούχο στην ΑΕΚ - Ρισκάρει στα Σπάτα ο Γιαννίκης - Επιστρέφει το... παιδί του Μπέου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-22 13:50:00

"Κίνδυνος" για Αραούχο στην ΑΕΚ - Ρισκάρει στα Σπάτα ο Γιαννίκης - Επιστρέφει το... παιδί του Μπέου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Κίνδυνος" για Αραούχο στην ΑΕΚ - Ρισκάρει στα Σπάτα ο Γιαννίκης - Επιστρέφει το... παιδί του Μπέου!

Η απόφαση για τον Στάνκοβιτς και οι πρώτες πληροφορίες για την ενδεκάδα της Κυριακής. Γιατί δεν θα παίξει ο Αργεντινός στην επίθεση, τι συμβαίνει στις τελευταίες προπονήσεις και η επέμβαση στον τερματοφύλακα που πάει για Χριστούγεννα.
 

ΑΕΚ: Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Ένωσης, στο παιχνίδι με τον Βόλο, ο Αραούχο, καθώς δεν θέλουν να ζορίσουν το μυϊκό πρόβλημα που έχει (για να μην εξελιχθεί σε θλάση). Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα είναι στην αποστολή ο Αραούχο, αλλά θα παίξει βασικός ο Ανσαριφάρντ.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο, που έχει δείξει πως έχει πρόβλημα όταν μια ομάδα τον πιέζει ψηλά, είναι απώλεια ο Αραούχο. Αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Για τον ίδιο λόγο, την πίεση ψηλά δηλαδή, λογικά πίσω από τον Καρίμ θα βρεθεί ο Τσούμπερ (και όχι ο Μάνταλος) και στο πλάι ο Άμραμπατ με τον Λιβάι. Ποδοσφαιριστές με αθλητικότητα δηλαδή, που μπορούν να καταπιούν πολλά χιλιόμετρα και να πιέσουν ψηλά.



Ρότας και Μήτογλου συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να παίξουν ξανά στη βασική 11άδα της ΑΕΚ (ειδικά ο Μήτογλου), με τον Γιαννίκη να συνεχίσει αυτές τις ημέρες τις προπονήσεις σε υψηλή ένταση - Κι αυτό είναι κάτι που συζητιέται στα Σπάτα, στον φόβο μήπως προκύψουν κι άλλο μυϊκά θέματα στην ομάδα.

Ο Στάνκοβιτς, για την ώρα τουλάχιστον, δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και θα  αποφύγει την επέμβαση. Ο Λάκης Νικολάου τον είδε και στο Ιατρικό Κέντρο αλλά και στα Σπάτα που βρέθηκε για να τον εξετάσει και θεωρεί πως όσο ο παίκτης επιλέγει να μην καθαρίσει το γόνατο, μπορεί να συνεχίζει έτσι.

Το γόνατο του Στάνκοβιτς όμως θα πρέπει να καθαρίσει κάποια στιγμή (κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για 20-25 μέρες), αλλά ας μην αποκλείσουμε αυτό να συμβεί στη διακοπή των Χριστουγέννων ή ακόμα και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει... Μπάγεβιτς ο Μελισσανίδης - Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιους παίκτες - Αυτός φεύγει Γενάρη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags