Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Εκλήξεις Λουτσέσκου για Ολυμπιακό - Πρόβλημα η Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-22 16:35:00

Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Εκλήξεις Λουτσέσκου για Ολυμπιακό - Πρόβλημα η Τούμπα

Sportdog Team
 Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Εκλήξεις Λουτσέσκου για Ολυμπιακό - Πρόβλημα η Τούμπα

Ποιοι θα μείνουν εκτός του ντέρμπι και ποιοι θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει έτοιμο το πλάνο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

ΠΑΟΚ: Στην πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό όμιλο και στη δεύτερη θέση στη Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ο Δικέφαλος, κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να παραβλέψει κάποιος - Ειδικά με τις έξι διαδοχικές νίκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής φέτος η ομάδα.
 

Η Τούμπα είναι που τραυματίζει, μέχρι στιγμής, τον Δικέφαλο και όχι τα εκτός έδρας ματς. Ειδικά από τη στιγμή που η Θύρα 4 παραμένει κλειστή και, πρακτικά, μένουν άδειες 9.000 θέσεις στο γήπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, ο παίκτης που πρωταγωνίστησε θετικά αλλά δεν πολυσυζτήθηκε η παρουσία του, ήταν ο Εσίτι! Ο Νιγηριανός κατάφερε να κόβει και να κλέβει μπάλες αλλά και να βγάζει την πρώτη πάσα, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ σημαντική η παρουσία του. Πολύ καλός ήταν και ο Πασχαλάκης στη Δανία, τόσο με την απόκρουση που έκανε στο τέλος αλλά και με τις πολύ καλές εξόδους του παρά τον αέρα που υπήρχε στο γήπεδο.



Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να τελειώσει αρκετές φάσεις είναι κάτι που προβληματίζει την ομάδα, δεδομένου ότι δημιούργησε φάσεις (και με υπεραριθμία σε κάποιες περιπτώσεις) αλλά δεν σκόραρε. Παρόλα αυτά μένει η νίκη και οι τρεις βαθμοί.


Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το δίλημμα θα είναι για Βαρέλα ή Μιχάι στο πλευρό του Μιχαηλίδη, ενώ ο Βιεϊρίνια ναι μεν θα επιστρέψει στην 11άδα, αλλά ως δεξιός μπακ καθώς ο Τέιλορ κρίνεται εντελώς ακατάλληλος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Με τον Σίντκλεί αριστερά.

Τέλος, στα χαφ αναμένεται να βρεθούν οι Καντουρί, Ζίβκοβιτς και Μπίσεβαρ, με τον Σβαμπ πίσως τους συν έναν εκ των Ντόγκλας ή εσίτι.να είναι βασικός, συνη έναν εκ των Ντόγκαλς και Εσίτι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags