Facebook Pixel Κυριάκος Παπαδόπουλος: Τρελάθηκε ο Παπαδόπουλος με την εξέδρα του Ατρομήτου - Ο διάλογος και η άσεμνη χειρονομία
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 00:05:00

Τρελάθηκε ο Παπαδόπουλος με την εξέδρα του Ατρομήτου - Ο διάλογος και η άσεμνη χειρονομία

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Παπαδόπουλος με την εξέδρα του Ατρομήτου - Ο διάλογος και η άσεμνη χειρονομία

Μόνο ήρεμα δεν πήρε τις φωνές από την εξέδρα του Ατρομήτου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος καθώς φαίνεται πως δεν άντεξε τα όσα ακούγονταν γυρνώντας και κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία προς τα εκεί.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Περιστέρι μετά την ήττα και από τον Ιωνικό εντός έδρας με τον κόσμο της ομάδας να είναι στα... κάγκελα, όμως πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας με τους Νικαιώτες υπήρξε... χοντρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Έλληνα διεθνή αμυντικό και τους φιλάθλους στην εξέδρα.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος στόπερ είχε ακούσει αρκετά από τον κόσμο του Ατρομήτου μετά το 0-1, αλλά και με την ευκαιρία που έχασε για να ισοφαρίσει και μετά το δεύτερο γκολ του Ιωνικού η κατάσταση... ξέφυγε, καθώς εκτός από τις αποδοκιμασίες υπήρξαν και ύβρεις κατά των παικτών, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι στο επίκεντρο. 

Από την πλευρά του ο αμυντικός του Ατρομήτου δεν έριξε νερό στο... κρασί του και γύρισε στην εξέδρα κάνοντας άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο, κάτι που εξόργισε την εξέδρα και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, μιας και οι οπαδοί είχαν ανοίξει διάλογο μαζί του.

"Μην βρίζετε, φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Σεβαστείτε τον Ατρόμητό μας...", ακούστηκε από κάποιον με αποτέλεσμα να τελειώσει το επεισόδιο, όμως η κίνηση που έκανε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags