Facebook Pixel Άρης: Αρειανάρα για να... γουστάρεις - Ξεμπούκωσε με "πεντάρα" σε Παναιτωλικό και... λίγα ήταν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 17:58:00

Αρειανάρα για να... γουστάρεις - Ξεμπούκωσε με "πεντάρα" σε Παναιτωλικό και... λίγα ήταν!

Sportdog Team
Αρειανάρα για να... γουστάρεις - Ξεμπούκωσε με "πεντάρα" σε Παναιτωλικό και... λίγα ήταν!

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον αποδεκατισμένο Παναιτωλικό και χάρη στο ονειρικό πρώτο ημίχρονο εκεί όπου σημείωσε 4 γκολ, επικράτησε με το εμφατικό 5-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης ήταν ασταμάτητος, πραγματοποιώντας την κορυφαία του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Η δεξιά πλευρά ήταν κύρια πηγή κινδύνου για την άμυνα του Παναιτωλικού και από εκεί ήρθε η πρώτη φάση των γηπεδούχων στο 6' με τον Γκάμα να σουτάρει αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε τη μπάλα.

Ο «Τίτορμος» ανέβασε την απόδοσή του απειλώντας για πρώτη φορά στο 13' με την «κιτρινόμαυρη» άμυνα και τον Κουέστα να σταματούν τη διπλή προσπάθεια του Μόρσει ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσιγγάρα να εκτελέσει αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουέστα.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου ευτύχησε να προηγηθεί στο 16' καθώς ο Λούι ανέτρεψε τον Μπερτόγλιο και ο Καμαρά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0. Το γκολ έδωσε φτερά στον Άρη που συνέχισε να ψάχνει και άλλο τέρμα βρίσκοντάς στο 35' όταν ο Καμαρά βρήκε τον Μπερτόγλιο και ο τελευταίος εκτέλεσε εξαιρετικά τον Μελίσσα για το 2-0. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν ξανά δίχτυα καθώς ο Καμαρά βρήκε διαγώνια τον Σούντγκρεν και αυτός με συρτό δεξί σουτ κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 3-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σουηδού μπακ στο πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη.

Η κυριαρχία για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν απόλυτη και συνεχίζοντας με το πόδι πατημένο στο γκάζι, κέρδισαν νέο πέναλτι στο 43' μετά από ανατροπή του Μπερτόγλιο από τον Μπελεβώνη. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκάμα να στηθεί στην άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο, με τον Άρη δηλαδή στην επίθεση απειλώντας συνεχώς από τις πτέρυγες. Στο 52', ο Γκάμα εκτέλεσε κόρνερ, ο Φαμπιάνο έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Εντιαγέ έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία του Μελίσσα κάνοντας σεφτέ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για το 5-0.

Το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο 67' καθώς ο Τζέγκο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο διαιτητής Κουτσιαύτης υπέδειξε πέναλτι. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 5-1 πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος όταν στο 80', ο Ιτούρμπε εκτέλεσε πέναλτι (το κέρδισε νωρίτερα ο Άρης έπειτα από χέρι του Κορνέλιους) αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε σώζοντας την εστία του.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (Σάσα 59'), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 59'), Γκάμα (Μαντσίνι 59'), Γκαρσία (Ματίγια 83'), Καμαρά (Μάνος 83').

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Αντούνες, Βαρόνε (Μπελεβώνης 22'), Λούι (Αποστολάκης 46'), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μαλής (Μπακαδήμας 88'), Ντουάρτε, Βέργος (Καρέλης 70').

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags