Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σχόλια οπαδών - Για 5 και πάνω ο ΠΑΟΚ – Έγκλημα με Ροντρίγκες
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 23:29:00

Γκρίνια Ολυμπιακών: "Φιλανθρωπικό ίδρυμα καταντήσαμε! Για 5 και πάνω ο ΠΑΟΚ - Έγκλημα Ροντρίγκες"

Sportdog Team
Γκρίνια Ολυμπιακών: "Φιλανθρωπικό ίδρυμα καταντήσαμε! Για 5 και πάνω ο ΠΑΟΚ - Έγκλημα Ροντρίγκες"

Οι φίλοι των Πειραιωτών δεν ικανοποιήθηκαν από την εμφάνιση της ομάδας τους στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός: Κέρδισε αλλά προβλημάτισε απέναντι στον ΠΑΟΚ! Εμφανίζοντας τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερε και πήρε μεν τη νίκη με 2-1 επί του Δικεφάλου του Βορρά όμως προβλημάτισε πολύ με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εκφράστηκαν παράπονα για αυτήν την εικόνα της ομάδας, η οποία στο πρώτο μέρος, έδειχνε, ότι θα πάρει θριαμβική νίκη, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Πειραιά. Οι Ολυμπιακοί απόρησαν με την αλλαγή του Γκάρι Ροντρίγκεζ από τον Μαρτίνς και θεωρούν, ότι όταν βρει τη φόρμα του θα μπορεί να αποδώσει περισσότερα.

Όταν θα ειναι ετοιμος ο Γκαρι Ροντρίγκες για 90 λεπτα θα καθαρίζουμε πιο ευκολα

Γκαρι, Ακιμπου, Μαντι πολυ καλοι. Επισης καλη εμφανιση και για τα δυο ακραια μπακ. Μασουρας πολυ καλη χρονια κανει. Γιατι εβγαλε ο μαρτινς τον γκαρι δεν καταλαβα. Επισης μολις εβγαλε μαντι και εβαλε μπουχα χασαμε το κεντρο. Καλο 1ο, κακο 2ο ημιχρονο. Κραταμε το 3ποντο αλλα η εικονα του 2ου μας προβληματιζει, οπως και καποιες επιλογες του μαρτινς πουν δεν εχουν νοημα

Μονοι μας στην κορυφη ενταξει καλα πηγε και αυτο(κλ στο δευτερο οχι) τωρα ΠΑΟΚ παρε το Scania και αντε στο καλο????

Άλλο ένα όμορφο Σαββατοκύριακο τελειώνει σε λίγο. 7/7 για τις ομάδες μας. Όσο αφορά το ντέρμπι.... Ο Ολυμπιακός εριξε τον ρυθμό δεν τελείωσε το ντέρμπι νωρίς και η λήξη του αγώνα τον βρήκε με το άγχος μην ισοφαριστεί, ό,τι έκανε δηλαδή ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Με την απόφαση να παίξεις με τον χρόνο ενώ είσαι ανώτερος ρισκάρεις αυτομάτως το τελικό αποτέλεσμα.

Έγκλημα η αλλαγή Ροντρίγκεζ αν δεν είχε θέμα τραυματισμού. Με το παιχνίδι του βοηθάει και τον Λάλα να παίζει καλύτερα. Ο Βρουσαι γιατί μπήκε πάγο; Η υπομονή και η πίστη στην ομάδα παραμένει. Πρώτοι και συνεχίζουμε.

Για πόσο καιρό θα είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα; Να τους δείχνουν πριν τον αγώνα τα πέτρινα μας χρόνια με όλες αυτές τις ομαδες.

Που να παίζαμε και μπάλα δηλαδή.Μια πεντάρα σας την είχαμε άνετα.

Αυτό που δεν ρίχνουμε 5αρες όταν πρέπει με ξεπερνάει.τοσο υπεράνω,τι να πω;

Άλλη μια βραδινή προπόνηση για τον Ολυμπιακό τελείωσε πριν λίγο..

Πολύ παθητική η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, κακώς επαναπαύτηκε στο 2-0. Παιχνίδι που με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έπρεπε να λήξει 4-0 και πάλι κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα και δώσαμε δικαιώματα. Τέλος πάντων, παίρνουμε το τρίποντο και πάμε παρακάτω.

Ο παίχτης που γουστάρει να παίξει φαίνεται.. (Γκάρι Ροντριγκες).. Λίγο χρόνο να μπει στο 100% και... Θα κανει αρχιμανδριτες... Μπράβο στην ομάδα που συσπειρωθηκε, ξεπέρασε την ήττα της Πέμπτης και έδωσε απαντήσεις.. Πρέπει να αποκτήσει διάρκεια το καλό gaming. Και θα μαστε σούπερ.. Θρύλο

Ο Γκάρι πολύ καλός !!!!! Επιτέλους είδαμε εξτρέμ .... Ακιμπου όλο το μέλλον του Ολυμπιακού!!!!! Μασούρας και τα μυαλά στα κάγκελα ....

Μπράβο Ολυμπιακαρα ...

Ονιεκουρου τα Χριστούγεννα δανεικός παλικάρι μου ...!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μαρτίνς στο… κράξιμο - Τον "τελείωσε" ο Γκάρι, παικταράς Αγκιμπού - Στον "κουβά" 5 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags