Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απάντηση Μαρτίνς στο… κράξιμο - Τον "τελείωσε" ο Γκάρι, παικταράς Αγκιμπού - Στον "κουβά" 5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 22:45:00

Απάντηση Μαρτίνς στο… κράξιμο - Τον "τελείωσε" ο Γκάρι, παικταράς Αγκιμπού - Στον "κουβά" 5 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απάντηση Μαρτίνς στο… κράξιμο - Τον "τελείωσε" ο Γκάρι, παικταράς Αγκιμπού - Στον "κουβά" 5 εκατ.!

Η τολμηρή κίνηση του Πορτογάλου με ΠΑΟΚ και ο κορυφαίος του γηπέδου. Πώς ο Ολυμπιακός έφτασε στην αγχωτική νίκη με 2-1 κόντρα στον Δικέφαλο, η σύγκριση Ροντρίγκες με Ονιεκούρου και οι επιλογές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών που θα συζητηθούν.

Ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις μετά την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ, πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική -και δύσκολη- νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Τα βλέμματα τράβηξε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, και μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν πολύ δραστήριος στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, ταλαιπωρώντας την άμυνα του ΠΑΟΚ από τη δεξιά πλευρά.

Ο Ροντρίγκες δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος, γι' αυτό και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, όμως πρόλαβε να κάνει σχεδόν... περισσότερα από όσα έχει καταφέρει ο Ονιεκούρου σε ολόκληρη τη σεζόν. Ασφαλώς και υπερβάλλουμε, όμως η εικόνα του ανέτοιμου Ροντρίγκες να έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τον Ονιεκούρου (δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου), που τον αντικατέστησε ως αλλαγή, δείχνει ότι αν ο Νιγηριανός δεν βελτιωθεί τότε η πόρτα της ενδεκάδας θα κλείσει οριστικά για αυτόν. Ειδικά τώρα που έχει έναν ακόμα δυνατό "ανταγωνιστή", ενώ η μουρμούρα για την παρουσία του εντείνεται. Τα 5.000.000 που δόθηκαν για τη μεταγραφή του δεν είναι και πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει η απόσβεση.

Φυσικά, ο MVP του Ολυμπιακού στο ντέρμπι ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά, ένα παιδί που δεν σταματά να εκπλήσσει με τα όσα τρομερά κάνει στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα. Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει... φωτιά, με γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και φυσικά γκολ αλλά και ασίστ στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι βέβαιο ότι ο νεαρός άσος έχει ήδη αποκτήσει πολλούς "οπαδούς" στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πιτσιρικάς μπορεί να φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία τους.

Καλή απόδοση είχαν και οι Λαλά, Σισέ. Δύο παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για την κακή παρουσία τους στο ματς με την Άιντραχτ, με τον Λαλά ειδικά να έχει πάρα πολλά προβλήματα κόντρα στους Γερμανούς. Ο Μαρτίνς επέλεξε να ποντάρει ξανά σε αυτόν και ο Γάλλος τον δικαίωσε για την εμπιστοσύνη του, κάνοντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Ποντένσε του Ολυμπιακού - Ψηλά στη λίστα του Μπιέλσα - Μεγάλη "πτώση" για τον Μανωλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags